Original topic:

Samsung Galaxy A16 4G ONEUI8

(Topic created on: 10-06-2025 04:34 PM)
528 Views
Userkullanıcı4321
Active Level 3
Options
Galaxy A
Merhaba ben bugün Samsung Türkiye ile İletişime Geçtim Galaxy A16 4G Cihazına OneUI8 GELMEYECEĞİNİ BELİRTTİ 5g cihazına gelecekmiş Onun İçin galaxy a16 4G Den ümit Beklemeyin.Güncelleme Gelir Ama Erken Tarihte Beklemeyin

image

(İsim İçerdiği İçin Karaladım)
31 Comments
_ak24_
Active Level 7
Galaxy A
Cihaz yalnızca 1 yıllık, satışını halen devam ettirip güncelleme vermeyeceklermiymiş resmen falga geçiyorlar😡
Anonymous
Not applicable
Galaxy A

Bu cihazın çok uzun bir güncelleme takvimi var almaması mümkün değil yani bunu diyen  arkadaşda kovulmalı bu işten

Galaxy A
Bencede ama maalesef gelmeyecek başka bir zamanda yazmıştım yine aynı cevabı aldım
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Ya niye gelmesin bu cihaz Android 15 aldı şu ana kadar sadece ve bu cihazın 6 yıl güncelleme garantisi var alıcak yani bu cihaz Android 20'ye kadar alıcak kaçarı yok bunun
0 Likes
Galaxy A
Yanlış bence
0 Likes
Galaxy A
İphone a geçmek için bir sebep daha 1 hafta daha beklerim geldi geldi gelmedi apple a geçicem direk
0 Likes
Galaxy A
Zaten normalde bugün A16 5G Ye gelmesi gerekiyordu ona gelmiş fakat 4G Gelmiyormuş Bu çok Üzdü(..)
0 Likes
alihsyn
Active Level 3
Galaxy A
Bekliyorum hala gelmedi
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Neden bu cihazla iPhone'u kıyaslıyorsunuz bu cihaz Samsung'un giriş seviyesi bir cihazı o yüzden güncellemelerin geç gelmesi gayet normal yani S serisiyle kıyaslayacaksınız ordada çoğu cihaz One Ui 8 güncellemesini aldı zaten çoktan geçeceğiniz iPhone bir amiral gemisi cihazken A16 giriş seviyesi bir cihaz amiral gemisi bir cihaz gibi erkenden güncelleme almasını bekleyemezsiniz az mantık
0 Likes