cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung Galaxy A.55

(Topic created on: 01-23-2025 05:10 PM)
147 Views
flamender34
Active Level 3
Options
Galaxy A

Şebeke çekimi daha çok düştü artık 2 tırnak çekior nereye gidersem gidiyim sabit 2 tırnak gün geçtikçe daha çok sorun oluyor yarın teknik servise götürcem ücret iadesi edicem 2.000 lik cihazlar daha iyi çekiyor a.55 ten 

13 Comments
toprak00
Active Level 4
Galaxy A
Ben de a55 kullanıcısıyım da merak ettim ne zamandır kullanıyorsun
flamender34
Active Level 3
Galaxy A
2 ay olcak 25 inde
0 Likes
toprak00
Active Level 4
Galaxy A
Valla ben senden fazla kullanmışım bende o tarz bir sorun olmadı. Hatta hiç sorun olmadı. Telefona özel bir şey olabilir servis yardım edicektir
flamender34
Active Level 3
Galaxy A
Genel baktımda a.55 çekim sorunu yaşıor arkdaşta oppo var ikimzde türksel çeken yerde benim telefon düşüyor onun oppo hiç düşmior açık alandayım şuan 2 tırnak ben memnun kalmadım bu yüzden vadafonedan hattımı türkcele taşıdım gene aynı
0 Likes
toprak00
Active Level 4
Galaxy A
Ben de şöyle diyeyim. Bende de 2 diş gösterdiği oluyor o tarz yerlerde ama mesela internet paylaşıyorum bilgisayarıma ve müthiş bir hızda sıkıntısız çalışıyor. Hatta dakika başı 2gb'ye kadar indirme hızı bile gördüm yani. Yani demem o ki eğer gerçekten internet yavaşlığı problemin varsa ona sözüm yok ama sadece tırnaklara bakarak yargılama bence
0 Likes
flamender34
Active Level 3
Galaxy A
Snde 2 diş oluyor git oppo ya bak aynı hat onda düşmüyor bence çekim gücü.ile alakalı samsung a.55 çekim gücü az devamlı sinyal durduğun yerde oynamaz çekimi düşük aynı yerde isen hareket etmiorsan o sinyal aynı kalması gerek
0 Likes
toprak00
Active Level 4
Galaxy A
Ama dostum şimdi eğer yavaş internet gibi problemler yaşamıyorsan 2 diş olmasının bir anlamı yok ki. Yani ben o diş işini takmıyorum ve aylardır 1 kere sıkıntı çıkarmadı yani eğer sorun yaşıyorsan söyle de ona göre diyeyim çünkü anladığım kadarıyla tek sorun 2 tırnak göstermesi
0 Likes
flamender34
Active Level 3
Galaxy A
Dün sinyal az olan yerdeyiz ben nete giremioö 1 tırnak zor çekiyor hatta 1 trınak bile gidior gelior nete giremedim arkadaşta realme 2.000 telellik telefonla nete giriyor başka arkadaşta Samsung s24 ultra var onda yaşamıor bu sıkıntıyı Apple şebe çok çabuk düşme olmaz sinyali huaweide görmedim ixaomide görmedim 6 yıl sonra tekral Samsung a döndüm
0 Likes
toprak00
Active Level 4
Galaxy A
Eğer gerçekten internet çalışmadıysa bu bir sorun evet. Şimdi senden şunu yapmanı istiyorum belki düzelebilir : ayarlar> bağlantılar >mobil ağlar>4.5g'yi kapatıp 1 dk kadar bekle ondan sonra tekrar aç
0 Likes