Resolved! Solved

Original topic:

Samsung GOS kapatmaya gerek var mı ?

(Topic created on: 01-30-2024 04:42 PM)
1755 Views
Bürküt-7
Active Level 3
Options
Galaxy A
Samsung GOS ( Game optimizing service) 2024 yılında kapatmaya gerek var mı ? Gerek varsa nasıl kapatabilirim ?
Resolved!
Bürküt-7
Active Level 3
Galaxy A
Youtube ve reddit de Netguardla yapanlar varda uygulamanın vpnle aktif olması biraz tuhaf geldi . Başka yöntemler arıyorum olmadı bunu yapacağım. 1706624992749.jpg
0 Likes
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy A
Sizin bilirsiniz yaparsanızda dikkatlice yapmanızı tavsiye ederim
0 Likes
Alpointernet
Expert Level 2
Galaxy A
Ben kapattım ve yaklaşık 10 - 15 fps gibi bir etkisi oldu. Fakat bence kapatmak eğer uzun süreli oyun oynuyorsanız mantıklı değil. Çünkü bu servis senin oyunda alacağın performansı sınırladığı için cihaz ısındıkça sana daha dengeli bir oyun performansı sunuyor. Yani oyuna 60 fps ile başladıysan ısındıkça atıyorum 50 fps'e düşüyor. Çok fazla bir kayıp vermiyorsun. Ama kapalı olduğunda 90 fps ile başlayıp 40 fpslere kadar düşebiliyorsun. Çünkü hem cihaz daha fazla ısınıyor, hemde bir sınırlama olmadığı için o an cihaz hangi performansı veriyorsa onu kullanıyorsun. Yani kısaca bu senin oyun oynama alışkanlığına göre açılıp kapatılabilir. Eğer uzun süre boyunca oyun oynuyorsan açık; kısa sürelerde, ara vere vere oynuyorsan kapalı tutmak daha mantıklı.
Bürküt-7
Active Level 3
Galaxy A
Uzun süreli oynuyorum . Codm de rank kasarken bu düşüşlerin baya zararı oluyor zaten işlemci Exynos 1380 ikisi baya sıkıntı çektiriyorlar
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
A serisi bir cihaz kullanıyorsan kapatmanda fayda olabilir ama s serisi cihaz kullanıyorsan açık tutmanı öneriyorum
0 Likes
Bürküt-7
Active Level 3
Galaxy A
A54 5G kullanıyorum . Peki nasıl kapatabilirim adb hariç
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Onu araştırmadım ama netguard üzerinden de kapatabiliryorsun diye biliyorum
0 Likes
Bürküt-7
Active Level 3
Galaxy A
Tamamdır teşekkür ederim İyi akşamlar .
0 Likes
HasanGalaxyA24
Active Level 10
Galaxy A
Gos oyunu yavaşlatır hocam.
0 Likes
Bürküt-7
Active Level 3
Galaxy A
Peki adb dışında devre dışı bırakmanın bir yolunu biliyor musunuz ?
0 Likes