Original topic:

Samsung Berbat Servis deneyimi ve samsung cihaz serüvenimin sona ermesi.

(Topic created on: 03-08-2026 07:35 PM)
185 Views
Artisit34
Active Level 10
Options
Galaxy A

Arkadaşlar daha öncede yazmıştım telefonu pil değişimi için servise gönderdiğimi ve sonrasında cihaz elime ulaştığında Arka cam kapağın kamera kısmının açık olduğunu **bleep** ettiğimi. Daha sonrasında cihazı servis kayıtları ile birlikte tekrar servise gönderdim ve Arka camın servis müdahalesi sonucu yanlış takıldığını belirttim. Cihazı serviste işleme aldılar ve tekrar gönderdiklerinde servis notu şuydu : sorun görülmedi. (Servis kaydı aşağıda ekli) ayrıca sonrasında yeniden bana gönderdiklerinde kapak yine açıktı ve ben kendi uğraşlarımla kapatmak zorunda kaldım.

Daha öncesinde galaxy fit 3 cihazımın aod ekranında siyah olması gerekirken kırmızı olduğuna dair 4 kere servise göndermiş ve hiçbirinde sonuç alamamıştım. (Fotoğraf ekli) 

Bundan sonra artık maalesef samsung cihaz almayacağım. Bir marka sadece cihazı satmamalı aynı zamanda arkasında durmalı kör değilsen eğer her iki problemi de çok net şekilde görebilirsin ne demek sorun görülmedi dalga mı geçiyorsunuz? Bu yazı lütfen bundan sonra samsung ürün almayı düşünen tüm kullanıcılara bir örnek olsun. Eğer ben servise ürün göndermem, bozuk geldiyse iade eder kullanırken bozulursa çöpe atarım serviste kapağı açık gelsin su geçirsin sorun değil kullanırım diyorsanız alın samsung. Ama bunları kabul etmiyorsanız sizin de samsung ile olan ilişkinizi gözden geçirme vaktiniz gelmiş demektir...

Telefonla alakalı Fotoğraf veremiyorum çünkü telefonu çekecek başka cihazım yoktu yanımda o problem varken.

image
İlk servis kaydı pil ve sıvı bandı değişimi 

image
Arka kapağın oturmadığını belirtmem ve bant yenilemesi istemem 

image
3. Defa arka kapağın oturmadığını belirtmem 

image
Galaxy Fit 3 Always on display ekranında kırmızı ekran hatası 

4 Comments
Artisit34
Active Level 10
Galaxy A
Samsung un arayüzünü çok seviyorum kendine özgün ve gerçekten gayet stabilize edilmiş. Ve kameralarından oldukça memnunum. Ancak bir problem olduğunda ürünün arkasında durmayan bir servis olduğu sürece bu markayı tekrar tercih etmem zor.
NOTE7_fan
Active Level 7
Galaxy A
Geçmiş olsun hocam🙏
Artisit34
Active Level 10
Galaxy A
Çok teşekkür ederim
axeno
Expert Level 5
Galaxy A
Firmalar biliyor adalet olmadığını rahatlar ondan dolayı. Samsungun kendisinin eğitim türkiyede tamir konusunda çalışanlara sahip olması lazım

Bknz. Elma yurt dışında bu konuda kusursuz. Türkiyede yine gevşeklilller var.

Suan ki tr yetkili servis ekibi sadece samsung değil diğer markalardada tamir konusunda kötü ama ne var ne yok yine bu yetkiliye veriyorlar garanti ve tamir işini.
0 Likes