cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung Account Kilit Ana Kart Ban

(Topic created on: 07-30-2023 08:08 PM)
674 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Galaxy A

Beyler bu sorunun kaynağının ana kart ban yediğini Vietnam tarafından söyledi servis ana kart değişimi içinde ücret istiyor ben bunu ana kart değiştirmeden nasıl çözerim ne bilim garantiyi bozmadan google pixel falan kursam cihaza yada sürüm falan düşürsem😠

image

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
BurakTunç
Expert Level 5
Galaxy A
Kaç kere gönderi açtın bu konu hakkında, her seferinde de servise gitmeli cevabını aldın. Yok yok yok başka çare yok!😂

View solution in context

26 Comments
BurakTunç
Expert Level 5
Galaxy A
Google Pixel'deki Android'i kursan orada Samsung Cloud olmadığı için Samsung Cloud kilidini açmanı da istemez.
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Napmam lazım kral :(
Solution
BurakTunç
Expert Level 5
Galaxy A
Kaç kere gönderi açtın bu konu hakkında, her seferinde de servise gitmeli cevabını aldın. Yok yok yok başka çare yok!😂
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Aga ailem bu sorun için vermek istemiyor öyle deme be😔
BurakTunç
Expert Level 5
Galaxy A
Çok güzel konsept ile geldim! "-Sağ tarafıma yatınca kolum ağrıyor. +Sol tarafına yat."😅

Yani demek istediğim bu sorunu sen ben çözemeyeceğiz, o yüzden sorunu çözmeye çalışmak yerine Samsung Cloud'u neden açmak istediğine ve Samsung Cloud yerine ne kullanılabileceğine odaklanacağız.
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Kral cihazda önemli bir şey yok canımı sıkıyor sadece :(
BurakTunç
Expert Level 5
Galaxy A
Samsung Cloud haricinde başka bir şeyi engelliyor mu? Eğer yapmıyorsa kafaya takmayın, deli olursunuz.😁 Bildiğimiz tek çözümü servise göndermek, onu da yapamıyorsunuz. Kafayı yersiniz, takmayın.
yavuzışık
Active Level 5
Galaxy A
Linke tikla ne cikiyor ekran görüntusu at
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Knk denemediğim şey kalmadı