Demir007
Active Level 1
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Kilit Ekran açarken deseni giriyorum
Telefon açılıyor sonra kilit açıldıktan hemen sonra Telefon kendini geri kitliyor
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions
Solution
M12_Note_4
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-06-2023 09:40 PM (Last edited 04-06-2023 09:43 PM ) in
Galaxy A
Bu platformda bu şikayeti hiç duymadım ama desen dışında ikinci bir kilit koymuş olabilir misiniz?Bu şikayeti yapan ilk kişi sizsiniz ve ikinci bir işleme sizin onayınızla geçiyor olmalı?
cihazı sıfırlayın eger düzelmezse Detaylı bilgi almak için Samsung Müşteri hizmetlerini arayıp destek alın veya uzaktan erişim talebi oluşturun. 4447711
cihazı sıfırlayın eger düzelmezse Detaylı bilgi almak için Samsung Müşteri hizmetlerini arayıp destek alın veya uzaktan erişim talebi oluşturun. 4447711
4 Comments
salih32
Active Level 1
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-06-2023 08:19 PM in
Galaxy A
Benimkide a73 bende öyle bir sorun yok ama bende de kilit ekranını kapatırken kamera kısmında karıncalanma oluyor sanki şimşek çarpmış gibi sizdede oluyormu
Demir007
Active Level 1
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-06-2023 08:23 PM in
Galaxy A
Hayır olmuyor

Anonymous
Not applicable
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-06-2023 08:56 PM in
Galaxy A
Bu aralar Forum'da bu şikayetten çok var ya. Yeni gelecek Yazılım güncellemesini beklemeni tavsiye ederim Eğer yeni gelen güncelleme sorunu çözemezse şu işlemleri yap. Ayarlar genel yönetim sıfırla fabrika ayarlarına sıfırla.
Bölümünden cihazı sıfırlayın.
Sıfırlamadan önce önemli veri Varsa yedekleyin resim video ses dosyası gibi. Sorunumuzun çözülmediği durumunda yetkili serviste cihazı kontrol ettirin. Servis hakkında bilgi almak için Samsung destek hattını arayın. 4447711
Bölümünden cihazı sıfırlayın.
Sıfırlamadan önce önemli veri Varsa yedekleyin resim video ses dosyası gibi. Sorunumuzun çözülmediği durumunda yetkili serviste cihazı kontrol ettirin. Servis hakkında bilgi almak için Samsung destek hattını arayın. 4447711
Solution
M12_Note_4
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-06-2023 09:40 PM (Last edited 04-06-2023 09:43 PM ) in
Galaxy A
Bu platformda bu şikayeti hiç duymadım ama desen dışında ikinci bir kilit koymuş olabilir misiniz?Bu şikayeti yapan ilk kişi sizsiniz ve ikinci bir işleme sizin onayınızla geçiyor olmalı?