cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung A73 Telefonumun Sarjı %98'de kalıyor %100 Olmuyor.

(Topic created on: 08-23-2023 09:28 AM)
161 Views
mertozdemir90
Active Level 3
Options
Galaxy A

Merhaba arkadaşlar, şu 2-3 gündür telefonumun sarjını fullemek için sarja bıraktığımda %98'de kalıyor. Sarjı çıkarıp taktıktan sonra %100'e geliyor. Sorun ne olabilir?

8 Comments
enre11
Active Level 7
Galaxy A
Biraz daha bekleyebilirsin veya sıfırla orijinal kablomu
0 Likes
mertozdemir90
Active Level 3
Galaxy A
Orjinal kablo
0 Likes
enre11
Active Level 7
Galaxy A
O zaman dediklermi bi bakin
0 Likes
oEKn
Active Level 6
Galaxy A
Hocam o bendede var sebebini bilmiyorum ama o yüzde 2 yi biraz geç dolduruyor bende Bi sorun yaratmıyor gerçi yani şarjdan çekmezseniz dolduruyor ben sorun olarak görmedim
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Telefon şarjı %85 olduktan itibaren şarj dolma hızını büyuk oranda düşürüyor. (Batarya ısısını azaltmak veya daha fazla ısınmamasi için. Ek olarak pil ömrune biraz da katkısı var.) Bu yuzden geç doluyor
0 Likes
oEKn
Active Level 6
Galaxy A
Guzel Bi özellik o zaman sebebini araştırmadim ama cihaz sağlığı için iyi birsey
0 Likes
verado
Active Level 7
Galaxy A
A73 25 w şarj cihazı kullanıyor.
Şarj olurken ısı olusabiliyor
Mümkünse kılıfı çıkarın
Az ısı oluşması için telefonu ekran üzerine bırakın batarya arkad kalsın yada dikey tutun
Pil ayarlarına girin
Diğer pil ayarlarından
*hızlı şarj özelliğini kapatın
Sonrasinda Tam dolumu kontrol edin.

Screenshot_20230823_125312_Device care.jpg
0 Likes
Solution
Manavgat
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba mertozdemir90,

Cihazınızda bir hata olduğunu düşünüyorsanız incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD​

0 Likes