Resolved! Solved

Original topic:

Samsung A72 cihazımda şifreyi unuttuğum için format işlemi yapmam gerekiyor

(Topic created on: 02-27-2022 10:05 AM)
2338 Views
yağız_kurt_58
Active Level 1
Options
Galaxy A

Samsung Galaxy A72 cihazına sahibim.

Cihazımda biyometrik kilit olarak parmak izi mevcut, samsung account hesabım telefonda aktif, google hesabım telefonda aktif, google hesaplarıma ve samsung account hesaplarıma bilgisayar üstünden erişimim mevcut. Sorunum ise şudur, önceki android sürümlerinde basit bir şekilde telefonu kapatıp, ses açma ve güç tuşlarına aynı anda basılı tutularak recovery moduna girilmekteydi ve menüden format işlemi yapılabilmekteydi, fakat yeni nesil Samsung Galaxy A72 cihazında recovery moduna girmek için öncelikle telefonun mevcut şifresinin bilinmesi gerekmekte fakat bu şifreyi unutmuş durumdayım. Recovery modunun risklerinin farkında olup yinede kullanmak istiyorum veyahut farklı bir format atma yolu varsa öğrenmek isterim. Son olarak eklemek istediğim bilgiler ise şunlardır:

1. Telefonun sim kartını başka bir telefona taktım olası bir ihtiyaç olması halinde kullanabilmek amacıyla.

2.Telefon içerisindeki önemli bilgilerin yedeği mevcut

3.Telefon içerisindeki hesaplara alternatif cihazlar üstünden erişimim mevcut

4.Telefonda unutulan şifre sim kart şifresi değildir, telefona kendi eklediğim giriş ekranı şifresidir 

5.Telefonun çalıntı olmadığı içerisindeki tüm hesaplara ve en son takılı olan sim karta erişimimden dolayı açıkça bellidir

6.Telefonun son şifresi hariç önceki şifrelerini bilmekteyim

7.Telefonda biyometrik kilit olarak parmak izi mevcut gerekli olursa kullanabilirim

8.Recovery modunun risklerinin farkındayım ve hepsini kabul ediyorum

9.Mevcut tarihe kadar (27 Şubat 2022 Pazar) cihazın garanti kapsamı dışında herhangi bir işlem yapılmamıştır

Yardımınızı bekler, iyi günler dilerim

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Eğer cihazınızda uzaktan kilit açma özelliğini aktif hale getirdiği iseniz bu durumda Samsung Müşteri hizmetlerini arayıp uzaktan erişim talebi oluşturmanıza öneriyorum Samsung ekibi güvenli bir şekilde cihazınızın kilidini açacaktır
444 77 11

View solution in context

7 Comments
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Eğer cihazınızda uzaktan kilit açma özelliğini aktif hale getirdiği iseniz bu durumda Samsung Müşteri hizmetlerini arayıp uzaktan erişim talebi oluşturmanıza öneriyorum Samsung ekibi güvenli bir şekilde cihazınızın kilidini açacaktır
444 77 11
Galaxy A

Uzaktan kilit açma özelliğini açıp açmadığıma emin değilim 

0 Likes
Galaxy A

sorun çözüldü çok teşekkür ederim yanıtınız için

iyi günler

Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Ne demek önemli değil
0 Likes
Galaxy A
Servise ver kardeşim 4447711 i arayın en detaylı bilgiyi verirler sakın bi kendiniz işlem yapmayın garanti dışına çıkar
Galaxy A

Servisle konuşup hallettik teşekkürler

iyi günler

0 Likes
Kenan-
Active Level 7
Galaxy A
Telefonun şifresini kurtarmak için bir işlem vardı şuan aklıma gelmedi.
0 Likes