Resolved! Solved

Original topic:

Samsung A71 Mesajlar Uygulaması

(Topic created on: 07-20-2020 10:08 AM)
1070 Views
Exper
Active Level 2
Options
Galaxy A

Samsung A71 kullanıyorum. Lütfen Mesajlar uygulamanızda daha eski modellerinizde olduğu gibi istenmeyen mesajlar için "ifadeleri engelle" özelliği ekli güncelleme yaparmısınız. Firmanıza yakışmıyor.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
User0000002
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba Exper,

Ben Lacivert, Samsung Forum moderatörüyüm. 

Yorumunuzla, foruma katkı sağladığınız için teşekkürler. Forum içerisine yazmış olduğunuz tüm talepler, ilgili birimlerimizle paylaşılmaktaBize iletmiş olduğunuz, bu değerli görüş ve önerileriniz de yetkili birimlerimiz ile paylaşılmıştır.

Teşekkürler.

MOD

View solution in context

0 Likes
4 Comments
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
Merhaba kardeşim

Mesajlar uygulaması aç > sağ üst 3 nokta > ayarlar > numara ve mesaj engelleme mevcuttur

Buradan ayar yapıp istemediğiniz mesajları engeleme işlemi yapabilirsiniz
Exper
Active Level 2
Galaxy A
Sadece arayan telefon numaraları belli olan mesajları engelleyebiliyorsunuz. Mesajı sadece gönderenin ismi yazılı mesajları engelleyemiyorsunuz.
0 Likes
ʙᴏʟᴛ
Expert Level 5
Galaxy A
Engellemek istediğiniz kişinin mesajına tıklayın. Ardından Sağ üst 3 noktaya basın. açılan pencerede "Numarayı engelle" basarak engelleyebilirsiniz.
0 Likes
Solution
User0000002
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba Exper,

Ben Lacivert, Samsung Forum moderatörüyüm. 

Yorumunuzla, foruma katkı sağladığınız için teşekkürler. Forum içerisine yazmış olduğunuz tüm talepler, ilgili birimlerimizle paylaşılmaktaBize iletmiş olduğunuz, bu değerli görüş ve önerileriniz de yetkili birimlerimiz ile paylaşılmıştır.

Teşekkürler.

MOD

0 Likes