Resolved! Solved

Original topic:

Samsung A70 telefonuna Hard Reset atmak

(Topic created on: 12-05-2021 04:18 PM)
848 Views
RəşadA70
Active Level 4
Options
Galaxy A

Merhaba Arkadaşlar,Samsung A70 telefonuna Hard Reset atmak istiyorum (yani kurtarma modunda sıfırlama işlemi).Kaç kere atsam,sağlıklı sıfırlanır?Bir de sıfırlama işlemi zamanı SIM kart takılı olursa,bir şey olur mu?Okuduğunuz için teşekkür ederim.

3 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Rose67_
Expert Level 5
Galaxy A
Bu kisim isteScreenshot_20211205-162154_Samsung Members.jpg

View solution in context

Solution
Rose67_
Expert Level 5
Galaxy A
Sende Azerice yazar "səyfəm" kısmına gir sonra orda doğrudan mesajin azericesi çıkacak orası işte doğrudan mesaj kısmı fakat sen beginner levelda oldun için dm atamazsın kimseye

View solution in context

Solution
ahmet_turğut
Expert Level 5
Galaxy A
Merhaba
Cihazın normal bir şekilde sıfırlamanız öneriyorum sıfırlama işlemi şu şekilde yapılmaktadır
Uygulamaları ekranına geliyor ayarlar uygulamasını bulunup tıklayıp girin genel yönetim yazı seçeneğine tıklayın çıkan sayfa içerisinden sıfırla yazı seçeneğine tıklayın çıkan sayfa içerisinden fabrika ayarlarına sıfırla yazan Bu yazı seçimiyle tıklayın oradaki sayfadaki gerekli adımları uygulayarak sıfırlama işlemini başlatın ve onaylayın
Not
Cihazınızda sıfırlama esnasında hafıza kartı takılı ise hafıza kartınızdaki şeyler silinmeyecektir

View solution in context

16 Comments
Rose67_
Expert Level 5
Galaxy A
DM gel
RəşadA70
Active Level 4
Galaxy A

DM nerde ki

Solution
Rose67_
Expert Level 5
Galaxy A
Bu kisim isteScreenshot_20211205-162154_Samsung Members.jpg
RəşadA70
Active Level 4
Galaxy A

Ben doğrudan chromedan giriyorum,onun için bu tuş yok

Solution
Rose67_
Expert Level 5
Galaxy A
Sende Azerice yazar "səyfəm" kısmına gir sonra orda doğrudan mesajin azericesi çıkacak orası işte doğrudan mesaj kısmı fakat sen beginner levelda oldun için dm atamazsın kimseye
Rose67_
Expert Level 5
Galaxy A
YAAAAA MODERATÖRLER SİLMEYİN MESAJI NE SUCU VAR YORUMUMUN YA YARDIM RTTIM ADAMA ONU BİLE SİLİYORSUNUZ YA YETER ARTIK SİLMEYİN YSRDIM EDIYORUM ADAMA HAKARET FRLAN ETTIGIM YOK !!🤬🤬🤬🤬
RəşadA70
Active Level 4
Galaxy A

Neden siliyorlar ki,gayet bilgilendirici yorum olmuş

Rose67_
Expert Level 5
Galaxy A
Ya sılıyorlar çünkü güya Samsung dışı yorum yapmışım, allahim sinirden ölcem yemin ederim
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Anca böyle faydalı yazıları silsin modlar.