Resolved! Solved

Original topic:

Samsung A56 ARAMA ALTYAZISI

(Topic created on: 09-27-2025 10:39 PM)
397 Views
SerkanKRC
Active Level 3
Options
Galaxy A

image

Arkadaşlar Türkçe Seçeneği Nasıl Aktif Ede Bilirim Türkçe Göremedim TR CİHAZI

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
TitanGlobal
Active Level 4
Galaxy A
Merhaba,

Arama altyazısı (Call Captioning) özelliği şu an için belirli dillerde kullanılabiliyor. Ne yazık ki Türkçe dili henüz bu özellik kapsamında desteklenmiyor. Cihazınızın Türkiye (TR) versiyonu olması bu durumu değiştirmiyor. Mevcut seçenekler arasında yalnızca desteklenen dillerden birini seçebilirsiniz.

İlerleyen güncellemelerle Türkçe desteğinin eklenmesi mümkün olabilir, ancak şu anda aktif etme seçeneği bulunmuyor.

Saygılar 😊

View solution in context

11 Comments
OğuzS25
Expert Level 5
Galaxy A
Sadece S serisinde Türkçe diye biliyorum 🙋
XdaDevelopers
Expert Level 5
Galaxy A
Evet A serisinde bulunmuyor Türkçe desteği
Solution
TitanGlobal
Active Level 4
Galaxy A
Merhaba,

Arama altyazısı (Call Captioning) özelliği şu an için belirli dillerde kullanılabiliyor. Ne yazık ki Türkçe dili henüz bu özellik kapsamında desteklenmiyor. Cihazınızın Türkiye (TR) versiyonu olması bu durumu değiştirmiyor. Mevcut seçenekler arasında yalnızca desteklenen dillerden birini seçebilirsiniz.

İlerleyen güncellemelerle Türkçe desteğinin eklenmesi mümkün olabilir, ancak şu anda aktif etme seçeneği bulunmuyor.

Saygılar 😊
OğuzS25
Expert Level 5
Galaxy A
Otomatik yazdiriyorsun herhalde? Destekliyor Türkçe çünkü
0 Likes
TitanGlobal
Active Level 4
Galaxy A
Merhaba,

Hayır, tabii ki de otomatik yazmıyorum. En son bu özelliğin Türkçe desteklemediği bilgisine ulaşmıştım ancak sanırım değişmiş. Hatalı bilgilendirme için özür dilerim.

Saygılar 😊
OğuzS25
Expert Level 5
Galaxy A
Türkçe destegi var ama A serisinde yok 🙋
0 Likes
Galaxy A
Saçmalık
0 Likes
OğuzS25
Expert Level 5
Galaxy A
Saçma değil galaxy AI özelliği sadece
0 Likes
SerkanKRC
Active Level 3
Galaxy A
Normal Kullanan Biri Olarak Söylüyorum Evet Saçma Ama Yinede Gelir Die Düşünelim
0 Likes