cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung A55 Aşırı Isınma

(Topic created on: 3 weeks ago)
152 Views
mustafacan0929i
Active Level 2
Options
Galaxy A

Bugün gece instagramda reels izlerken uyuyakalmışım telefon yastığımın altındaydı kalktığımda telefonun aşırı derecede ısındığı gördüm sizce bu normal mi?

10 Comments
Galaxy A
Kaç dereceydi
0 Likes
Galaxy A
Derece olarak ölçmedim ama böyle aşırı bi sıcaklık vardı
0 Likes
Galaxy A
Normal
0 Likes
Galaxy A
Sıcaklığın normal olduğunu öğrenmek için batarya sıcaklık ölçer uygulama kullanmanız gerekmektedir. Eğer batarya sıcaklık ölçer uygulamasını kullanıyorsanız batarya sıcaklığı kaç dereceye çıkmış ordan bakabilirsiniz. Yoksa google play store'den AIDA64 uygulamasını indirin ve uygulamaya girin > Batarya yazan yere girin > Sıcaklık yazan kısımda batarya sıcaklığı gösterilir ordan öğrenebilirsiniz. Batarya sıcaklığı 37 derece olmuşsa sıcaklık yükselmiştir. Batarya sıcaklığı 37 derece olmuşsa batarya'yı soğutmanız gerekmektedir.
0 Likes
Galaxy A
Peki bataryayla ilgili bir problem var mıdır böyle bir olay önceden de olmuştu fakat çok fazla ısınmamıştı telefon
0 Likes
Galaxy A
Hayır şuan batarya'nızda bir problem yoktur. Zaten batarya çok fazla ısınırsa bunun sonunda batarya patlar.
0 Likes
Alicck
Active Level 2
Galaxy A
Yastıkla Telefonun Üzerini Kapattığından Telefonun Hava Almasını Engellemiş Oluyorsun Dolayısıylada Isınmasına Sebep Oluyorsun Belki Bir İhtimal Bu Sebep Yüzündendir
Galaxy A
+1
0 Likes
ienes
Active Level 10
Galaxy A
Bende aynı şeyi yaşadım ısınması normal çünkü ısısını atamıyor