cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung A54

(Topic created on: 06-09-2023 11:28 AM)
230 Views
diğer
Active Level 1
Options
Galaxy A

Yeni aldığım telefon nasıl çabuk pil biterki ve ısınıyorda nasıl iş bu yapıyorsanız düzgün bir ürün yapın

11 Comments
ben006
Expert Level 5
Galaxy A
Batarya kendisine gelmesi icin 10 gun gecmesi lazim ustunden ve ayarlar / ciyaz bakim / pil / arka pilqn kulqnmayi sinirla deiyin / derin uykuya kulqnmadiginiz uygulqmalari ekleryin ve kulqndiginiz uygulamalari eklemeyin bz gelmez
salih13
Active Level 4
Galaxy A
Yeni aldığınız telefonu hiç geciktirmeden başka yeni telefon ile değiştirin. Üretici hatası olan ürünlerde tüketici hakkının gereği telefonu üretici değiştirmek zorundadır.
Galaxy A
Yeni cihazlarda adaptif pil mevcuttur. 1 hafta-10 gün içerisinde kullanımınıza alışacaktır.
Cihaz bakımı kısmında pil bölümündeki verilerle telefonu ne kadar kullandığınızı görebilirsiniz
Solution
Galaxy A
Merhaba

Öncelikle Telefonunuz hayırlı olsun.
A54 cihazınız daha yeni olduğunu için ısınma işi normal görünür. 1 kaç gün sonra cihazınız kendini toparlar.
Isınma devam ediyorsa Aşırı Isınma ile ilgili talimatları bu linki inceleyip yapabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-prevent-the-overheating-of-your-galaxy-devi...

Ayireten Araştırdıgim bilgiye göre bu talimatlarıda yapabilirsiniz.

Tüm uygulamaları kapatın
Cihazınız çok fazla uygulamaya çalıştırmaya çabalarken fazla çalışmış ve ısınmış olabilir. Tüm uygulamaları kapattıktan sonra cihazınızı 10-20 dk boyunca açmadan bekleyin.

Ekran parlaklığını düşürün.
Belki farkında değilsinizdir, ancak ekran parlaklığınız yüksek bir seviyede olabilir. Bu durum da cihazın özellikle ekran bölümünün ısınmasına yol açabilir. Ekran parlaklığını bir miktar düşürüp bekledikten sonra cihazınızın soğumaya başladığını siz de göreceksiniz.

Kılıfı Çıkarın. Yine ani ısınma durumunda bir çözüm yolu olarak, cihazınızı kulufundan ayrı tutup bir süre o şekilde bekletmeyi düşünebilirsiniz. Yaz sıcağında hararet yapan insanlarda bağrı açma hareketi nasıl işe yarıyorsa, telefonu kılıftan çıkarmak da o etkiyi yaratacaktır. Bu sayede, cihazınızın mevcut ısısını hızlı bir şekilde dışarı aktarılmasına yardımcı olabilirsiniz.

Sorununuzun devamı halinde Samsung Yetkili Servis'ine telefonunuzu verebilir Bakım yaptırabilirsiniz.

Çevrenizdeki Samsung Yetkili Servisler'ini bulabilmek için linki inceleyebilirsiniz:
https://www.samsung.com/tr/support/service-center/

Son olarak hiç bir fayda görmüyorsa A54 cihazınızı başka bir Samsung Telefon alma karşılığında takas yapabilirsiniz

Teşekkürler iyi günler dilerim.
diğer
Active Level 1
Galaxy A
Öncelik teşekkür ederim bilgilerin için ama ekran parlaklığı düşük seviyede diyer bilgileri deniyecem eğer olmazsa zaten yapacak birsey olmaz
Galaxy A
A54 genel sorun ben de aynı
Galaxy A
Yoğun kulanmimda 2 kere şarja takıyorum
diğer
Active Level 1
Galaxy A
Herkesde genellikle bu sorun var
0 Likes
Galaxy A
Valla ben dün aldım cihazı öyle bi sorun yok bende