- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Herkese merhaba,
Elimdeki Samsung Galaxy A54 model telefonumu satacağım için cihazı fabrika ayarlarına sıfırladım. Sıfırlama işleminden sonra "her şey silinmiş mi, cihaz sorunsuz açılıyor mu" diye teyit etmek istedim ve hızlıca menüyü görebilmek adına rastgele salladığım bir Gmail hesabı ile uydurma bir PIN girerek kurulumu atladım.
Sonrasında telefonu kapattım. Şimdi satmak üzere tekrar açtığımda o rastgele koyduğum PIN'i ve öylesine açtığım Gmail hesabının şifresini doğal olarak hatırlamıyorum. Cihaz şu an kendini kilitledi (FRP kilidi/Google hesabı doğrulama ekranı) ve telefonu hiçbir şekilde açamıyorum.
Cihazın ilk sahibiyim; orijinal kutusu ve faturası eksiksiz bir şekilde elimde duruyor.
Telefonu yakın zamanda satacağım için Knox sayacını artırmak, garantiyi bozmak veya cihazı brick yapmak gibi yazılımsal risklere (üçüncü parti bypass yazılımları vb.) girmek istemiyorum.
Daha önce benzer bir durum yaşayan oldu mu? Elimdeki faturayla direkt Samsung yetkili servisine gitsem bu güvenlik kilidini sorunsuz ve ücretsiz bir şekilde kaldırırlar mı? Süreç ne kadar sürer? Yoksa evde orijinal yazılıma zarar vermeden çözebileceğim güvenilir bir yöntem var mıdır?
Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler.
İyi forumlar.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
4 weeks ago in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
4 weeks ago in
Galaxy AServis bu konuda ne kadar bir ücret talep eder bilginiz var mı?
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
4 weeks ago in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
4 weeks ago (Last edited 4 weeks ago ) in