cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung A54 Exynos Kasma Isınma Sorunları

(Topic created on: 12-20-2023 02:28 PM)
704 Views
Rockersahin
Expert Level 1
Options
Galaxy A

Sevgili Arkadaşlar Net Bir Şekilde Söylüyorum Siz Siz Olun Sakın Ama Sakın Exynos İşlemcisi Olan Samsungları Almayın Hem Donma Hemde Kasma Hemde Isınma Yapıyor YazarkeN Klavye Binlerce Kez Kasıyor Kendi Kendine Alakasız Bir Şekilde Bununda Tek Açıklaması Var Exynos İşlemci Birisi Şu Samsunga Exynos Chip Üretme Kafasını Bir Tarafa Koysun Ve Vazgeçsin Olmuyor Samsung Kendini Batırıyorsun Gün Geçtikce Milyonlarca İnsan Sizi Tercih Ediyor Diye Maliyetten Kaçmak İçin Kendi İşlemcinizi Koyuyorsunuz Yazarken Bile Kasıyor Donuyor Isınıyor Ve Kendinden Geçiyor Telefon Siz Daha Dimensity İslemcisi Kadar Bile İyi Bir Oyun Performansı Ve Kamera Performansı Veremiyorsunuz Gerçekten Birileri Samsungu Uyandırsın A54 Aldım Ama Aynı Zamanda Samsung A73 Cihazım Var A73 Geçen Yılın Telefonu Olmasına Rağmen Kamera Ve Performans Açısından Samsung A54 Cihazı %100 2ye Katlar 100 ile Çarpar Exynos Pişmanlıktır Hem Donma Hem Kasma Hem Isınma Yapıyor Ben Tavsiye Etmiyorum Orta Segmentin Kralı Dedikleri Samsung A54 Cihazın Ön Kamerasıda Berbat Bunuda Diyeyim Sizi Pastel Boyadan Farksız Gösteriyor Hatta Aşırı Mat Bir Ön Kamerası Var Görseniz Gülersiniz Hemen Size Çekim Yapayım Ön Kameraya Bakın Exynos Sayesinde Lenslerde Hakkı İle Çalışmıyor Ve Odaklamıyor 50mp Kameranında Performansı Komik Çok Geç Odak Yapıyor 😁😁😁😁😂😂😂 Evet Arkadaşlar Ön Kameranın Netliğide Size Kalmış 32mp Kamera İle Çekilmiş Bir Görüntü 

image

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Gökırmak
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba rocksahin2020,

İncelememiz için görsellerle birlikte, Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD​

View solution in context

0 Likes
17 Comments
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy A
Kardeşim A54'de 32'lik ön kamerası benim fikrimce gayet iyi. Haklılık payınız bazı konularda var. Ama sadece bazı konularda öncelikle Bende A54 kullanıyorum ve kamera konusunda gayet memnunum tabikide bir s Serisi etmiyor maalesef ama piyasadaki çoğu orta - üst(Samsung hariç) telefon modellerinden açık ara daha iyi fotoğraf çekiyor. Ayrıca A73 aynen haklı olabilirsiniz biraz daha stabil bir modeldir o da snapdragon işlemci sayesindedir. Kamera konusunda ise Kesinlikle katılmıyorum size A73 çok daha kötüdür A54'e göre ama A34 konusunda emin değilim aynı diyebilirim ikisinin kamerasına'da özelliklerine bakarsanız neredeyse aynı olduğunu sadece ekran gövde oranının bir **bleep** ve gereksiz olan 4. Kamera olduğunu görürsünüz. Öncelikle her model bazen sıkıntılı olabiliyor s22 yada s21 modelleri bunlardan biri bazen sıkıntılı çıkabiliyorlar. Benim A54'üm gayet stabil ve ne oyun ne de kamerada yada bir uygulamada bir kasma yapmıyor One Ui 5,1'de de One Ui 6'da da herhangibir sorun yoktu 6.0 ile de daha stabil oldu diyebilirim. Ya sizin telefonda bir sıkıntı var yada kullanımınızda bir hata yapmışsınız. Bi sıfırlamayı deneyin en iyisi. Yada memnun değilseniz model değişin S serisini alın belki memnun olursunuz. 👍
Rockersahin
Expert Level 1
Galaxy A
Kanka her şey iyi hoşta yazarken kasıyor mesela takılmalar yapıyor oda arasıra şu an arka planda yaklaşık 35 tane uygulama açık şekilde yazıyorum şu an kasmıyor bazen hiç bir uygulama açık değilken saçma saçma kasmalar yapıyor deliriyorum gerçekten optimize konusuna gelince one ui 6.0 bendede çok keyifli yeni emoji ve Performans gelişimi degisti ama hâlâ pubg oyununda malesefki HDR PERFORMANS vermiyor o yüzden üzgünüm sadece 30 fps veriyor gönül isterdiki a34 gibi pubg oyununda 60 fps versin ama malesef işte buda exynos performanslı neyseki a54 orta segment kralı değil klavye konusundan bahsedersek 😁😁😁😂😂😂
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy A
Reis sana dediklerini yap istiyorsan, 5.1 de böyle bir donma sorunu varmıyor sende ? Birde Reis ben zaten kötü niyetle yazmadım yazdıklarımı da her Exynos'a kötü demen ve A54'e de kötü demeni eleştirdim, Bi servise ver istersen, Emin değilim birde e tabikide Orta segmenti kralı diyemeyiz. A34'de orta segmentin kralı değil elbette ama yinede Türkiye şartlarında A34 ve A54 gerçekten de performanslı modellerdir. Dediğim gibi A73 konusunda Epeyde ki yorumlara bakabilirsin A54 ile karşılaştırmasında çoğu kişinin A73'ü tercih etmediğini. Gayet iyi model ama maalesef üretimi azdı, bitti zaten kısa bir sürede. Çok saçma fiyatlara satılıyor günümüzde. Pubg konusunda haklısın kardeşim tabikide A34 daha iyi bir oyun telefonu diyebilirim kesinlikle, ama En son Cod Mobil oynadım ve Son ayarda yüksek Fps oynayabiliyordum sanırsam duyduğum kadarıyla Desteği verilebilirmiş pubg için çünkü oyunlarda takılma falan olmuyor bende Cod mobilde Bi aralar oynuyordum Yüksek Fps alıyordum rahatlıkla. Pubg denemedim hiç telefonda. Desteği gelir umarım. (Orta segmentin içine bu arada bence S21Fe ve s20fe de dahildir.)
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy A
Bir diğer şey ise Exynos konusunda, Eğer Exynoslara Samsung bu kadar güvenmese S24 serisini Exynos ile çıkartmazdı yada S23 fe Exynos ile çıkmazdı. Yardımcı olabildiysem sevinirim. Bi servise götürün diğer dediğim şeyler işe yaramadıysa.( Exynos artık eskisi kadar kötü değil, Yeni Exynos'lar çok daha stabil çok daha az Pil yiyorlar, zamanında da mediatek işlemci kullandım berbattı fazla ısınıyordu ve sonunda cihazımı bozdu. Ama tüm mediatek'ler kötüdür diyemem.
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Yıllardır exynos kullanıyorum ve hiçbir sorunla karşılaşmadım.
Rockersahin
Expert Level 1
Galaxy A
Donma kasma ve ısınma yapıyor exynos be abi bu kesin bilgi 😂😂😂
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Valla s3,note 4,m12 hiçbirinde sıkıntı yok ve hala kullanıyorum.
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Exynos cihazım vardı hep hiç bir problem yaşamadım j7 prime kullandım zamanında şimdi a14 var a13 var hiç bir problem yok
Rockersahin
Expert Level 1
Galaxy A
Bendede sorun yok ama yazarken kasıyor dostum bu konuda çok sinir oluyorum gerçekten ve şu an 35 tane uygulama açık halde yazıyorum şu an kasma yok ama dediğim gibi arada algılama ve kasma sorunu oluyor klavye mala bağlıyor neden anlamıyorum ama sinirlerim bozuluyor neyse dostum peki iyi ve keyifli kullanımlar dilerim güle güle kullan 😂😂
0 Likes