cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung A54 Düzeltme!

(Topic created on: 2 weeks ago)
171 Views
GalaxyHaber
Active Level 3
Options
Galaxy A

Dostlarım dün Güncelleme ile ilgili bir şey Paylaşmıştım A54 Kullanıcıları için Bunu şimdi Düzeltiyorum Herkesten çok özür dilerim. A54 ocak Güncellemesi Gelmiş ama Daha Hala Diğer Ülkelere Yayınlanması Bekleniyor Oyüzden Sabrediniz Güncelleme sizede Gelecektir. Çoğu A54 Kullanıcısı Ocak Güvenlik Güncellemesini Almış Bulunmaktadır.

GUNCELLEME BOYUTU: 300 MB
YAPI NUMARASI: A546BXXSBCYA2

image

15 Comments
VedatA545G
Active Level 2
Galaxy A
Merhaba kardeşim avrupa da aldı ocak güncellemesi kanada da aldı ama bir tek amerika da asya da almadı bugün gelir mi bilmiyorum
GalaxyHaber
Active Level 3
Galaxy A
Umarım Gelir Samsung Nedense Şuanda Yavaş ilerliyor sebebi nedir hiç bir fikrimiz yok.

Ben S23 FE kullanıyorum bana bile gelmedi ocak güncellemesi garip
VedatA545G
Active Level 2
Galaxy A
S23 FE için baktım bende ne amerika ne kanada da ne de avrupa da ve hiçbiri almadı samsung kafasına göre güncelleme dağıtıyor önceden de öyleydi
GalaxyHaber
Active Level 3
Galaxy A
Yani gerçekten garip S21 FE Var mıydı yanlış hatırlamıyorsam eğer S21 FE alıyor 23 FE hala gelmedi ne garip ilerliyor bu güncelleme durumu anlamış değilim
VedatA545G
Active Level 2
Galaxy A
Valla bende anlamadım hocam
GalaxyHaber
Active Level 3
Galaxy A
Hocam artık Samsung‘un bu güncelleme Olayını gözden geçirip düzeltmesi lazım sıra sırayla gitse daha iyi olur Bildiğim S24 den başlıyor S21 A54 vs atlayarak gidiyor
0 Likes
VedatA545G
Active Level 2
Galaxy A
İlk önce S24 serisi alması lazım sonra S24 FE S23 S23 FE S22 S21 S21 FE S24 serisi çıktıktan sonra ilk defa S23 alıyor güvenlik güncellemesi şaşırdım
GalaxyHaber
Active Level 3
Galaxy A
Gerçekten Yani ben bile şaşırdım Artık düzeltilmesi gerekiyor bu durumun
VedatA545G
Active Level 2
Galaxy A
S23 FE de bir sorun mu var hocam ısınma kasma donma var mı?