cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung A54 şebeke ve mobil veri sorunu.

(Topic created on: 12-23-2024 09:46 PM)
164 Views
Gökhan37
Active Level 7
Options
Galaxy A

Telefonumda sürekli 4.5 g de yazdığı halde internet çekmeme 3.g den 4.5 g ye geçmeme 4.5 g çekerken birden 3.g çekme sorunu vardı bugün hattımı eşimin telefonuna taktım onun hattını benim telefona taktım aynı sorunu onun hattındada yaptı onun Vodafone benim Turkcell işyerinde aynı oparetör olan arkadaşlarımlada denedik aynı yerde benim cihaz 3.g arkadaşlarımın 4.5 g çekiyordu yarın samsung servisine gidicem garantisi devam ediyor cihazın. 

*Ağ ayarlarını sıfırladım.
*Turkcell aradım güncelleme yaptırdım.[Hattınızda herhangi bir sorun kısıtlama yok dendi.]
*Telefonu yeniden başlattım.

12 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Hocam sen nerede yaşıyorsun 3G çekme sorunu vardı yazınca o yüzden sordum
Gökhan37
Active Level 7
Galaxy A
Her yerde açık alanda metrobüste tranwayda yolda açık alanda 4.5 g çekiyorsa durup duruken H+ oluyo oyun oynuyorum 4.5 g cekiyo ama oyun donuyo internet yok diyo hattımı iphone 11 e taktım 1 saat kullandim 1 kere 3.g ye geçmedi simdi tekrar hattimi taktim A54 e durup duruken gene h+ ya geçti 3 gündür turkceli arıyorum boşa.
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Ben köye giderken araba da h+ yazıyordu o yolda çekmeyebilir normal hocam ama köye geldiğinde 4.5G yazıyor birde çarşıya gittiğimde otobüse bindiğimde 4.5G yazıyor
Gökhan37
Active Level 7
Galaxy A
Güzel kardeşim dağ başında yaşamıyoruz ki uzaya bile adam gönderdik yıl olmuş 2025 bunlari konuşmamamız lazim artık bildiğin açık alanda meydanda telefonla konuşamıyorum karşı taraf sesiniz gelmiyo diye yırtıyo kendini :)
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Valla sizin dediğiniz bende sorun yok hocam
Gökhan37
Active Level 7
Galaxy A
Cünkü sorun A54 de değil benim telefonda :)
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Senin hat alakalıdır o zaman problem var bence
Gökhan37
Active Level 7
Galaxy A
Sen okumamıssın ki yazıyı sorun telefonda hattımı eşimin telefona taktim sorum yok hatta
0 Likes
Gökhan37
Active Level 7
Galaxy A
Bende dün gittim servise volte ayarlarını kapat dediler o etkiliyomuş sözde yazılım atıldı bir kaç gün kullanın dedi düzelmezse tekrar gelin dedi aynı yine yalandan oyalıyolar şuan 4.5 g çekmesi gereken yerde H+ çekiyo 4.5 geçmiyo otomatik geçmesi gerekirken birdaha S serisi dışında samsung almam asla 2 bin liralık xiomi daha iyi ondan sonra telefonu övüyolar övülecek hicbir tarafı yok.