cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung A53 5G Şarj Problemi

(Topic created on: 05-19-2023 08:08 AM)
271 Views
cerkesemre
Active Level 2
Options
Galaxy A

Merhaba, telefonumu 4 gündür şarja takarken direkt süper hızlı şarj oluyor ibaresi gelmiyor önce hızlı şarj demekte fakat kabloyu çıkarıp taktıktan sonra süper hızlı şarj oluyor demektedir. Bunun sebebi sizce ne olabilir ? Bir güncelleme aldı cihaz 17 Mayıs 2023 Tarihinde güncellemeden dolayı bir problem olabilirmi ? 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Galaxy A
Anladım. İsterseniz Hata Raporu gönderin. Samsung Members > Destek > Hata Raporları > Güç / Batarya / Şarj bölümünden hata raporu yazıp gönderin. Samsung yetkili kişilerden konuyla ilgili bilgiler ögrenebilirsiniz 444 77 11. Bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim.

View solution in context

3 Comments
cerkesemre
Active Level 2
Galaxy A
Maalesef bir elektrik teknisyeni olarak bunu söylemek zor şarj cihazlarımız okadar akıllı değil düşük wat olduğundan dolayı ister istemez 220 240 w gelse 120 w bile gelse sorun olmaz ama **bleep** güncellemenin bir sıkıntısı var diye düşünüyorum. Yeni şarj cihazı almak zorunda bırakmazlar umarım
0 Likes
Solution
Galaxy A
Anladım. İsterseniz Hata Raporu gönderin. Samsung Members > Destek > Hata Raporları > Güç / Batarya / Şarj bölümünden hata raporu yazıp gönderin. Samsung yetkili kişilerden konuyla ilgili bilgiler ögrenebilirsiniz 444 77 11. Bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim.
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Valla bende öyle şarj sorunu yok
0 Likes