Original topic:

Samsung A52S ve A73 kullananlar.

(Topic created on: 01-15-2024 10:53 PM)
601 Views
MehmetGkh
Active Level 6
Options
Galaxy A
Arkadaşlar biliyorsunuz ki A52S ile A73 modellerinin işlemcisi, ram değerleri v.s aynı. A52S Android 14 sonrası güncelleme almayacak deniliyor. Acaba A52S'e A73'ün ileride alacağı Android versiyonlarını yüklesek bir sorun çıkartır mı. Ben bunun mümkün olabileceğini ve sorun çıkarmayacağını düşünüyorum ama bu konuda teknik bilgisi benden yüksek olanlar ne der bu işe? 
17 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Farklı cihazların romlarini birbirlerine kuramazsın teknik olarak
MehmetGkh
Active Level 6
Galaxy A
Evet orası öyle ama yazılımdan anlayan birisi rahatlıkla A73 romunu çok güzel A52s'e uyarlayabilir
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Uyarlanir evet ama direk alıp kurulmaz onu demek istiyorum
0 Likes
MehmetGkh
Active Level 6
Galaxy A
1 yıl sonra direkt romu A52s'e flashlayıp sonucu yazıcam. Ya batar ya çıkar 😀
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
😄 kolay gelsin
0 Likes
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy A
Bu konuda tam bilgim olmasada Rom yüklemeniz gerekiyor bunun için.

A73 Avrupa olabilir.

Sadece cihaz uyumu ve bu işten anlamanız yeterli olacaktır. Tabi sürekli yenilemek le uğrasabilirsnizde aynı zamanda. daha bilgili arkadaşlar görürlerse yapacaklardır şahsi fikrim bu şekilde kardeşim. 😊
MehmetGkh
Active Level 6
Galaxy A
Bu konuda birileri bir şeyler yapacaktır, orası kesin. Biri Android 16ya kadar alacak biri Android 14'te kalacak. Cihazlar neredeyse aynı. İlginç bir güncelleme politikası
0 Likes
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy A
Yok aslında ilginç değil Çıkış tarihine göre 4 yıl. Birde tabi S21 sonrası bunu kapsıyor. O yüzden s20 Fe Android 13'le son güncellemesini aldı sadece güvenlik Güncellemesi alacak Bu yıl sonuna kadar daha. Google 7 Yıllık bir Android Güncellemesi sunuyor mesela. 👍
Alpointernet
Expert Level 2
Galaxy A
Eğer birileri uğraşırsa A73'ün yazılımını A52s'e port edebilir. Ama dediğim gibi, uğraşılırsa. Ayrıca kimse sana sorunsuz bir deneyimin olup olmayacağını kesin olarak söyleyemez.