cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung A52 always on display sorunu

(Topic created on: 06-22-2021 01:30 PM)
704 Views
bybeke
Active Level 2
Options
Galaxy A

Yeni aldığım Samsung a52 telefonumda gece karanlığında aod'nin parlaklığını kıstıgimda aynı bir IPS ekran gibi ekranda boş olan yerlerde ışık sızması oluyor. Amoled ekranlarda böyle bir durumun söz konusu olmaması gerekir diye biliyorum. Gece karanlık olduğunda fotoğraf ekleyeceğim. 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Karasu
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba bybeke,

İncelememiz için görselle birlikte, Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.
MOD​

View solution in context

0 Likes
9 Comments
Galaxy A
Bende olmuyor kardesim oyle bir sorun
0 Likes
bybeke
Active Level 2
Galaxy A
Tam karanlıkta aod üzerine çift tıklayarak parlaklığını kıstıgimda öyle bir sorun yaşıyorum. Denediniz mi peki?
0 Likes
bybeke
Active Level 2
Galaxy A
Aod parlaklığı sadece en düşük kademedeyken oluyor bu. Diğer kademelerde hiçbir sorun yok
0 Likes
Galaxy A
Yaşamadim denedim gece yatmadan önce
0 Likes
bybeke
Active Level 2
Galaxy A
Tamamdır o zaman ben biraz daha araştırayım
0 Likes
Galaxy A
Tamam
0 Likes
Galaxy A
Servise gönder cihazını bence
0 Likes
RecepF
Expert Level 5
Galaxy A
0 Likes
Solution
Karasu
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba bybeke,

İncelememiz için görselle birlikte, Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.
MOD​

0 Likes