cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung A52 Isınma sorunu

(Topic created on: 01-04-2022 03:15 AM)
2974 Views
Burak684
Active Level 3
Options
Galaxy A

Cihazda birkaç uygulama açınca 48 dereceye kadar ulaşıyor ısınma sorunu telefonu alalı 2 gün oldu kapalı kutu almama rağmen ısı sorunu çok moralimi bozmaya başladı.Örneğin tik tok uygulamasında 1 saat yayın izleyince 48 derece oluyor bu sorunu nasıl çözebilirim.

25 Comments
Galaxy A
Olmaz, endişelenme... gayet iyi cihaz
Galaxy A
Bu arada küçük bir tavsiye, Cpu-z tarzı güvenilmez uygulama ve araçları, özellikle camera programları, resim düzeltme, editleme veya efekt programlarını cihazınıza yükleyip kullanmayın... çoğunluğu sadece aldatmadan ibaret olup, tek amacı bilgilerinizi reklam vericiler ile paylaşmak için kimlik veritabanı oluşturmaktır bu programların
Burak684
Active Level 3
Galaxy A

Hocam normalde bu tarz programları kullanmayı bırakın yüklemek bile istemem lakin telefonun kendi programını bulamadım ben olsaydı direk oradan bakardım bazı kişilerde bu programı önerince indirmek zorunda kaldım.Yinede teşekkür ederim tavsiyeniz için.

Ex990D
Active Level 7
Galaxy A
Herkes 3.parti uygulamaları kötülüyor da birden fazla uygulama çok yakın sonuç veriyorsa gerçek ortada zaten. Dışardan da ölçüm yapın bari kesin sonuç olarak
Solution
ʙᴏʟᴛ
Expert Level 5
Galaxy A
Cihazın sıcaklık değerini ölçtüğün 3. Parti uygulamaların gösterdiği veriler yanıltıcı olabilir. Isınma durumunun cihazın yazılımı üzerinden kontrol edilmesi için bu uygulama üzerinden rapor gönderebilirsiniz. Samsung Members - Yardım al - Hata raporları sayfasına gelip sorunla ilgili konuyu seçip rapor gönderin. Kontrol edip bu uygulama üzerinden size geri dönüş yaparlar. Cihaz kullanılamayacak derecede ısınıyorsa serviste bir kontrol gerekebilir. Raporda inceledikten sonra bilgi verirler.
Galaxy A
Isınma sorunu yok cihazında 1 saat titktok canlı yayın izledim diyorsun ısınması gayet normal boşuna servise gönderme cihazında sorun yok çünkü