ZaMaNın_KuMLaRı
Beginner Level 2
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Herkese merhaba, telefonuma bir sabah güncelleme geldi o güncellemeyi keşke yapmasaydım ama yaptım sonrasında telefon yeniden başladı ve sonuç telefonun uçak modu hafif silik şeklinde
1. Fabrika ayarlarına döndürdüm
2. AG ayarlarını sıfırladım
3. Erişebilir ayarlara girip herşeyi kapatım telefonu yeniden başlattım
4. Teknik servise götürdüm çözüm bulamadılar buldukları çözüm ana kart bozuk değişecek
( ana kart bozuk değil telefonun herşeyi çalışıyor hatta telefonun test bölümüne girip testi başlattım sorun yok telefon ile şebeke sinyali hariç aklınıza gelen herşeyi yaptım telefon sağlam ana kartı değiltiirtmedim 5000 bin küsür para istediler)
5. Telefonu bilgisayara bağlayıp yazılımı baştan yükledim ucak modu halen silik bir vaziyette
Ama **bleep** ettiğim şey sim kartı yuvadan çıkarınca silik moddan çıkıp normal moda geçiyor yada sim kart takılı iken WiFi bağlayıp WiFi aramasını aktif edince şebeke sinyali geliyor
Buradan çıkardığım sonuç son yazılımda yazılımsal hata var bit olayından dolayı bir alt yazılımı telefona yükleyemiyorsun ya yazılımda ki hatayı düzelecekler yada bir sonraki yazılım güncellemesini bekleyeceğim bunların haricinde önerisi olan varsa önerilere açığım şuan Telefonu oyun oynamaya video film izlemede resim çekmede kullanıyorum aramada kullanıma kapalı şimdiden teşekkürler....
0 Comments