Original topic:

Samsung A51 Pil Sorunu Algılandı

(Topic created on: 10-09-2025 03:15 PM)
213 Views
Aydoğdu34
Active Level 3
Options
Galaxy A

Merhaba,samsung memebers tanılama testinde pil sorunu algılandı yaşam zayıf şeklinde uyarı vardı pil değişimi yapıldı sorun düzelmedi,yeni flex anakart kablosu ile denendi,yeni şarj soketi ile denendi,cihaz sıfırlandı,hard reset atıldı fakat sorun hala devam ediyor sebebini bilen veya düzelen varmı 

21 Comments
865_S20FE_
Expert Level 5
Galaxy A
Demekki sıfırlasanda düzelmiyor o hata çozümü ne onuda bilen yok
Aydoğdu34
Active Level 3
Galaxy A
Evet kesinlikle düzelmiyor acaba members sürümü ile alakalı olabilirmi onu düşünmeye başladım.
0 Likes
865_S20FE_
Expert Level 5
Galaxy A
Hocam farkli google ve farkli samsung account hesabi açsana sıfırlayıp o hesaplarda buglu kaliyor olabilir
Aydoğdu34
Active Level 3
Galaxy A
Yani cihazı tekrarmı sıfırlayacağım ve yeni accountmu açacagım.
0 Likes
865_S20FE_
Expert Level 5
Galaxy A
İlk önce membersi sil suan sonra aktif hesapları kaldır sil sonra yeni google hesabi aç acoount da sonra membersi indir bak geçmezse sıfırlayıp bak bence hesapla alakalı bir durum
Aydoğdu34
Active Level 3
Galaxy A
Anladım fakat benim pil woyax marka pil ile değişti samsung a51 uyumlu bununla ilgisi olurmu diycem ama yapan servis bir cok değiştigini söyledi hiç bendeki sorun ile karşılaşmamış.
0 Likes
865_S20FE_
Expert Level 5
Galaxy A
Hocam orjinal olmadığından verir ozaman hiç denemeyin
Aydoğdu34
Active Level 3
Galaxy A
Ama bir çok değişmişler ve ben ordaykende apple olsun samsung olsun değiştiler yani hiç böyle bir sorun ile karşılaşmamışlar.
0 Likes
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy A
Samsung membersteki sistem sıkıntılı hocam bazı kişilerdede olmuştu çözümü yok sanırım.