Original topic:

Samsung A35 ve A55 Çıktı Geçen 😁

(Topic created on: 03-27-2024 04:05 AM)
879 Views
Rockersahin
Expert Level 1
Options
Galaxy A
Geçen Yıl A34 Alan Ve A54 Alan Kişiler Bu Sene A35 Ve A55 Almasın Tek Değişiklik Gorilla Glass 5 den Gorilla Glass Victusa Geçiş Yapmış Aman Ne Büyük Değişim Victus Olmasaydı A54 Ve A34 Asla Kullanılamazdı Şimdi A55 Ve A35 Korkunç Bir Fiyatla Türkiye Piyasasına Düşsünde Siz Görün Fiyat Tahminleri Alalım A55 Ve A35 Piyasada 17 İle 20 Bin Lira Arasında Satışa Sunulacaktır Ne Diyorsunuz 😁😁 Hadi Fiyat Tahminleri Alalım 😁😁

image

23 Comments
melikx
Active Level 5
Galaxy A
A54 zaten kalın,büyük ve ağır zaten bu hiç alınmaz değişim yapardım belki.
Rockersahin
Expert Level 1
Galaxy A
Çok kalın ve çok hantal telefon
Galaxy A
Aynen katılıyorum o yüzden bende değiştirdim takoz gibi 20.9 ekranlar daha iyi
zeto
Active Level 10
Galaxy A
A55 de farklar 12 gb ram de var ve metal çerceve işlemcide farklı sizi anlamıyorum giriş orta segment cihazşarda çok üst düzey işlemci performans olmaz ki o zaman gidip s serisi yada iphone alcajsınız giyatlara bişey diyemeyeceğiz tabi ki
Rockersahin
Expert Level 1
Galaxy A

Kanka Şimdi Orta Segmentde Olsa İyi İşlemci Koymak Zorunda Snapdragon 7 gen 1 Snapdragon 8 gen 1 koyabilirdi Neden Exynos Koydu Neden Yavaş İşlemci Koyuyor Bak Patır Patır Bunlardada Şikayet Gelecek Peki Neden a54 Cihazın Ön Kamerası Çekiyor Ön Kamera Dikkatli Bak

0 Likes
Galaxy A
A35 15-16 bin A55 20 bin olur bence
Rockersahin
Expert Level 1
Galaxy A
Yakında 30binde yapar samsung onlara göre ne var 😁
Galaxy A
30 bin çok 25 e S23 FE 30 a S23 var bunlara göre iyi bir fiyat aralığı belirlenmesi lazım yoksa satmaz
Rockersahin
Expert Level 1
Galaxy A
Bu Kalaslıkla Ekran Kasa Oranıyla Bu İşler Zor Biraz :)
0 Likes