cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung A34 şarj

(Topic created on: 01-20-2024 03:44 PM)
367 Views
Osmanncakirr
Active Level 8
Options
Galaxy A

image

Samsung Uzaktan destekten aradılar pilim çabuk bitiyor diye kontrol ettiklerinde pil sağlığı %95 dediler yazılımları vs kontrol ettiler sizce 6 aylık kullanım için 95 fazla değil mi ben %100 bekliyordum çünkü bu beni telefondan soğuttu 
11 Comments
Galaxy A
Benimki yüzde 100 çıktı pil sağlığı bende A34 5G kullanıyorum
Osmanncakirr
Active Level 8
Galaxy A
Ne kadar süredir kullanıyorsunuz valla ben beklemiyordum modum düştü 6 ayda bu kadar çabuk dusunce bundan sonra çok daha dikkatli olucam
0 Likes
Galaxy A
Haziran 2023'te aldım 8 ay oldu alalı
Osmanncakirr
Active Level 8
Galaxy A
Ben açıkçası 2. El aldım 8. Ayın ortalarında alınmış telefon 2 aylık kulanmislardi temizdi ben 4 ayda bu şekilde kulandıysam baya hor kullanmışım demek ben çok oyun oynuyorum bazen şarjda oynuyordum bide orjinal adaptör kullanmadım yeni geçtim orjinal adaptöre bundan sonra %15 kadar dusurucem şarjı %85 kadar doldurcam
0 Likes
Galaxy A
2.el ise hor kullanmış eski sahibi senle alakası yok
Osmanncakirr
Active Level 8
Galaxy A
Adam suriyeliydi aldığı telefonun özelliklerini daha bilmiyordu pek zannetmem benden kaynaklı da olabilir biraz daha düşerse servise gönderir batarya değiştiririm 90 altında sanırım şarj hızlı bitiyordu
0 Likes
Galaxy A
Senden kaynaklı olamaz suriyeli sahibi şarjda kullanmış telefonu
Galaxy A
Şarjda oyun oynamak 0-100 şarj yapmak orijinal adaptörle şarj etmemek çok zararlı bundan sonra şarjda oynama hatta 1-2 saatten fazla oynama pil korumasını açıp %25-85 arası orijinal adaptörle şarj et
0 Likes
Osmanncakirr
Active Level 8
Galaxy A
Bundan sonra dikkatli kullanicam
0 Likes