cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung A32 nasıl yazılım atılır one ui 7

(Topic created on: 02-02-2025 04:13 PM)
221 Views
UmutBY1
Active Level 1
Options
Galaxy A

Telefonum samsung a 32 ve one ui sürümü 5 yani 6 bile değil ben bunu nasıl one ui 7 yaparim yazılım atarım bilgisayar var evde. Ama nasıl yaparım? Custom rom diye bisey varmış onunlami atarım . Yapımını anlatirmisiniz ve gerekli dosya linklerini atarmisiniz

9 Comments
UmutBY1
Active Level 1
Galaxy A

Kardesim bu aciklama sana niye bu kadar  bilmiyorum ama en azından yardım sever birine denk gelmesi için yazdigimida bil. Ben zaten bu telefonun garantiden çıkmasını göze alaraktan bu işe kalkisiyorum merak etme sen

tghyffa
Active Level 8
Galaxy A
Yaptığın şey açıklama değil her neyse onu geçiyorum custom rom hakkın da burada kimse yardımcı olmuyor moderatörler dahil
0 Likes
UmutBY1
Active Level 1
Galaxy A
Sen merak etme birader ben nicelerini gördüm burda. Sen yinede işine düşmeyen şeylere yorum yapma
0 Likes
tghyffa
Active Level 8
Galaxy A
Ne yapıp yapmayacağımı sana soracak değilim haddin olmayan şeylere yorum yapma söyleceğimi söyledikten sonra sorduğu soru hakkında açıklamasını da yapmışım zaten boş yere gerilim çıkarmaya çalışıyorsun zararlı sen çıkarsın haberin olsun.
0 Likes
a15sevdalisi
Active Level 6
Galaxy A
Uzatmiyorum efendim sizin cok zorunuza gitti😂
Galaxy A
one ui7 nin s23 lere gelmesini beklememiz lazm önce şuan s24 ve s25 lerdeki yazılım önceki seriler gibi değil yani uymuyor. Güncelleme s23 e gelirse portlayabiliriz
0 Likes
UmutBY1
Active Level 1
Galaxy A
Peki yapılışı hakkında bilginiz varmi hocam 6.1 in yapılışı falan
0 Likes
Galaxy A
dm
0 Likes
Galaxy A
Yoh
0 Likes