cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung A32 birden fazla sorunlu

(Topic created on: 06-14-2024 08:03 PM)
817 Views
MerveKaynar
Active Level 1
Options
Galaxy A

Öncelikle ürünü aldigimdan beri özel kaplamali ve kılıflı kullandım hiç bir düşürme ya da çarpma yaşanmadı. Kendi orjinal ürünleri dışında şarj aleti kullanılmadı bile. Bu kadar düzgün kullanmama rağmen bırsuru sorun ile karşılaştım ve garantisi bitmeden servise gönderdim. Servis gerekli kontroller yapıldı telefon sağlam dedi geri yolladı. Şuan telefonum her an elimde patlayacak kadar ısınıyor. Orjinal şarj kablosu ile şarj ediyorum sarjdaylen tıkır tıkır şarjı düşüyor. Kendi kendine internete bağlanma sıkıntısı yaşıyor. Kendi kendine diyorum çünkü operatorumle görüşüp gerekli kontrolleri de sağladım. Şuan çok sevgili Samsung ailesi ya da servisleri mi diyim ne diyim onların sayensinde telefonumu belli araliklarla buzdolabında bekletmeden kullanmadığım gibi yine bekletmeden telefonu kullanamıyorum. Ve rica ediyorum bu sorunu kendiniz kabullenip çözmeyecekseniz. Yine cevap bile yazmayın telefon elimde patladığında nasılsa mahkemeye başvurup hakkımı savunacagim !

29 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
çok haklısınız Merve hanım yaşadığınız sorunlar yeni bir cihaz olduğunuda düşündüğümüzde gerçekten çok üzücü 🙏🥹 bende bir kullanıcıyım ve size nacizane önerim eğer cihazı aldığınız 6 ayı geçmediyse mutlaka yeni bir cihaz talep edin çünkü yasal olarak buna hakkınız var ve firma da bunu bilir zaten çünkü aynı sorunu ben de x bir firmada yaşadım farklı bir telefon firmasında cihazım ilk ayda bozuldu ve ilgili firma beni haklı bularak ücret iadesi yaptı birebir
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
İsminin Merve olduğunu nasıl anladın 😅😅
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
senin isminin Ali olduğunu anladığım gibi onun da isminin Merve olduğunu anladım yeteri kadar iyi bir cevap verdiğimi düşünüyorum Bu soruna
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Hayır tam Merve yazmıyor ya ondan dedim
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
mrv ne oluyor
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Mervede olabilir başka bir şey de olabilir