Original topic:

Samsung A32 Çok Isınıyor

(Topic created on: 06-25-2025 01:32 PM)
189 Views
berat800
Active Level 3
Options
Galaxy A

A32 çok ısınıyo yani oyunda 52 derece kadar çıkıyo bu ölçümleri oyun eklentisi ile yaptım aynı sorumu yaşayan varmı ?

6 Comments
Siberizm
Expert Level 5
Galaxy A
https://r2.community.samsung.com/t5/Diğer/Cihaz-Sıcaklığını-Bilmek-Gerekli-mi/td-p/19810929?src=Shar...

Yaz geldi ısınması normal. Ağır oyunlarda 52 derece sıcak bile sayılmaz
0 Likes
berat800
Active Level 3
Galaxy A
Ben bu Telefonu Eskiden Kullanırken Yaz Ayında Gene Aynı Oyunları Oynuyordum 43 Geçmiyordu Bu ay Olmaya Başladı
0 Likes
Siberizm
Expert Level 5
Galaxy A
Oyunlar ağırlaştı telefon eskidi. Oyunlar artık daha fazla GPU ve CPU gücüne ihtiyaç duyuyor. Ne kadar fazla kullanım olursa o kadar ısınma olur. Ayrıca cihazınız artık çok yaşlı. 4 yaşındaki cihaz için bu dereceler normal sayılabilir
0 Likes
emircha
Active Level 1
Galaxy A
Telefon kılıfın varsa oyun oynarken çıkartmanı öneririm
Enes_S24
Expert Level 5
Galaxy A
Havalar çok sıcak ısınması çok normal fan kullan
0 Likes
mstf_cingi
Active Level 6
Galaxy A
Hocam ben şuan s21 fe kullanıyorum ama 1 ay öncesine kadar a32 kullanıyordum hemde tam 4 yıldır 2021 nisandan beridir hemde şimdi bu a32 nin içindeki mediatek helio g80 zaten başlı başına berbat bi işlemci 2023 sonu 2024 başından beridir performansı çok düştü telefonun hele android 11 le 12 de çok iyiydi ama 13 e geçtikten bi yıl sonra artık çok kasmaya başladı sadece oyunlarda değil arayüzde de kasma çok fazlaydı dayanamayıp değiştirdim bi de bu telefonun hakkıydı android 14 one ui 6 ama sırf helio g80 kaldırmaz diye vermediler zaten
0 Likes