cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung A31 Bütün önbellek nasıl silinir

(Topic created on: 11-23-2021 08:58 PM)
169 Views
samsungs20febjk
Active Level 6
Options
Galaxy A

Samsung A31 tüm önbelleği nasıl silebilirim böyle bir imkan varmı bilen varsa yardımcı olabilirmi

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
70mehmet70
Active Level 3
Galaxy A
Ayarlar>uygulamalar>tikla üzerine uygulama sec sag alttan önbellegi sil bitti tek tek ugraşacaksın ben öyle yapiyorum başka çözüm yolu varsa bilmm

View solution in context

Solution
Fatal-IV
Active Level 7
Galaxy A
Cihazınızı yeniden başlatın.
Ayarlar > Cihaz Bakımı > Hafıza
Adımlarını takip ederek cihaz RAM'ını temizleyebilirsiniz.
Öte yandan telefonunuzda mevcut olan tüm uygulamaların önbelleğini topluca temizlemek gibi bir yol bulunmamaktadır.

-Eğer yorumum sizin için faydalı olduysa sağ köşedeki 3 noktadan çözüldü olarak işaretlerseniz sevinirim.

View solution in context

5 Comments
ahmet_turğut
Expert Level 5
Galaxy A
Merhaba
Cihazınızı sıfırlayın uygulamalar ekranına gelin ayarlar uygulamasını bulun tıklayıp girin genel yönetim yazı seçeneğini bulun ve tıklayın çıkan sayfa içerisinden sıfırla yazan yazı seçeneğine tıklayın çıkan sayfa içerisinden fabrika ayarlarına sıfırla yazan Bu yazı seçeneğine tıklayın oradaki sayfadaki gerekli adımları uygulayarak sıfırlama işlemini başlatın ve onaylayın
Sıfırlama işlemi yapmadan önce cihazınızdaki Bilgilerinizi yedek almak isterseniz sizlere göndermiş olduğum Linke tıklayınız orada yedekleme işlemi nasıl yapılır hakkında detaylı anlatım yapılmaktadır
https://r2.community.samsung.com/t5/Diğer/Yedekleme-ve-kopyalama/td-p/9824957
Solution
70mehmet70
Active Level 3
Galaxy A
Ayarlar>uygulamalar>tikla üzerine uygulama sec sag alttan önbellegi sil bitti tek tek ugraşacaksın ben öyle yapiyorum başka çözüm yolu varsa bilmm
Jubei
Active Level 10
Galaxy A
Merhaba.
Sakın ahmet turğut arkadaşın önerisine uymayın lütfen.
Rose67_
Expert Level 5
Galaxy A
+1
Solution
Fatal-IV
Active Level 7
Galaxy A
Cihazınızı yeniden başlatın.
Ayarlar > Cihaz Bakımı > Hafıza
Adımlarını takip ederek cihaz RAM'ını temizleyebilirsiniz.
Öte yandan telefonunuzda mevcut olan tüm uygulamaların önbelleğini topluca temizlemek gibi bir yol bulunmamaktadır.

-Eğer yorumum sizin için faydalı olduysa sağ köşedeki 3 noktadan çözüldü olarak işaretlerseniz sevinirim.