Original topic:

Samsung A02s

(Topic created on: 09-04-2021 11:04 PM)
880 Views
Mine
Active Level 2
Options
Galaxy A

Merbabalar

Bilgisi olan lütfen bana yardımcı olursa çok sevinirim.

Telefonun ön bellek olayını tek tek yapıyorum temizliyorum ama şu durum canımı sıkıyor. Diğer kısmını eski telefonumda girip temizlerdim ve hep boş dosyalar olurdu. Şimdi buraya giremiyorum temizleyemiyorum. Ek uygulamalarda temizlik yaptım ama onlar sadece önbellek temizliyor buraya etki etmiyor.

Yardımcı olursanız çok sevinirim. 

Screenshot_20210904-225331_My Files~2.jpg

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
BoraS20FE
Expert Level 5
Galaxy A
Merhaba,
Diğer kısmı Android sistem dosyaları gibi önemli dosyaları barındırıyor. Orayı silemezsiniz

View solution in context

Solution
RecepF
Expert Level 5
Galaxy A
Galeri ,banka uygulamarı ,rehber, önemli bilgi sohbetlerin silinmesini istemiyorsan önbelleği sil yaparsın YouTube, haritalar ,internet tarayıcısı ve benzeri önemsiz uygulamaların verisini sil yaparsan daha etkili olacaktır veri silme işleminde önbelleği'de siler bide ana ekrana Cihaz bakımı widget ekleyin günlük işlemler'den sonra rutin olarak optimize ediniz

View solution in context

17 Comments
Solution
BoraS20FE
Expert Level 5
Galaxy A
Merhaba,
Diğer kısmı Android sistem dosyaları gibi önemli dosyaları barındırıyor. Orayı silemezsiniz
Mine
Active Level 2
Galaxy A

Ama devamlı artıyor orası uygulama vs yüklemediğim halde. Google girsem bir şeyler araştırsam ya da pinterest gezsem artıyor. Orayı sıfırlama arzum deli ediyor beni 🤣🤣

0 Likes
BoraS20FE
Expert Level 5
Galaxy A
Sistem verileri bulunduğu için öyle.
Mine
Active Level 2
Galaxy A

Yani silinmesini hiçbir mümkünatı yok öyle mi? 

0 Likes
BoraS20FE
Expert Level 5
Galaxy A
Sıfırlarsanız bir kısmı silinir ama hepsinin silinmesi mümkün değil
0 Likes
Mine
Active Level 2
Galaxy A

Peki,  vaktinizi ayırıp cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. 

0 Likes
BoraS20FE
Expert Level 5
Galaxy A
Rica ederim😊
Galaxy A
Selam Kardeşim telefonu kullandıkça uygulamalar yükledikçe telefonun zaman içerisinde gereksiz veriler ile dolar buda telefonda donma,kasma, ısınma gibi problemler oluşturur hatta depo alanında bile yer kaplar bunların temizlenmesi için en güzel yöntem yedeğini alınız ( uygulama, video,müzik, resim vs) sonrasında telefonu kapalı konuma getirip Hard format atmaktır kardeşim. Bu konuda bilgi sahibi değilseniz Google ve YouTube üzerinde bir çok doküman bulabilirsiniz. Takıldığınız yada sormak istediğiniz tüm sorulara kısa sürede cevap veririm kardeşim iyi forumlar dilerim.
Mine
Active Level 2
Galaxy A

Merhaba, ben telefonu da oyun yüklü değil, video, fotoğraflarıda drive yedeklerim. Yani telefonu öyle pek aktif kullanan birisi değilim. Twitter ve instagram kullanıyorum. Sadece o diğer kısmı arttıkça sinirim bozuluyor. Ama onunda silinme imkanı yokmuş. Cevabınız için teşekkür ederim.