cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung A Serisi Alacaklara Kullanıcı Tavsiyelerim

(Topic created on: 08-25-2024 04:49 AM)
586 Views
SahinRocker
Active Level 6
Options
Galaxy A

Herkese Selamlar Arkadaşlar Yaklaşık 15 Yıllık Telefon Kullanıcısıyım Ve Samsungdan Başka Hiç Bir Model Kullanmadım Bizzat Deneyimledim Ve Bizzat Hayatımda Apayrı Yeri Oldu Samsungların Ama İşin Özünde A Serisine Hep Hayranlığım Vardı Taaaki Samsung A54 Cihazı Alana Kadar Öncesinde ( A5 2015 ) ( A7 2017 ) 

( A20 2019 ) ( A52 2021 ) ( A73 2022 )
( A54 2023 ) Yılında Aldım Ve 2024 Yılında A55 Cihaz Teklifi Yapıldı Almadım Samsungun En Harika A Serisi Modeli Samsung A73 Telefonudur Asla Değişmez Gerçegi işlemci Ve Kamera Performanslarına Ve Hız Testlerine Ytbe Kanallarından Bakarlarsa Anlayacaksınız Deneyimlemeden Söylediğim Bir Konu Yoktur Bazılarının Hazım Ve Hadlerinin Saldırı Seviyesine Geldiğini Görmekteyim Manipilasyon Yaparak Beni A Serisi Ve S Serisi Karşılaştırdığımı Söyleyerek Kendisine Destekçi Çekmektedir Komik Olmaktadır Senin A54 Diye Aldığın Telefonu Ben Çerez Diye Yanıma Almıyorum 😂 Yine Diyorum A73 Hepsinin Tanrısıdır Konu Kapanmıştır Ben İki Cihazıda Test Ettim Kullandım Güvenmeyenlere Ytb Karşılaştırmalarına Dikkatli Bakmalarını Temenni Ederim Saldırgan Ve Provoketif Hareketler Manipulatörlük Yapanlar Benim İçin Önemsizlerdir Olay Bitmiştir İyi Sabahlar 😂🤘 Sağlıcakla Kalın 😂🤘🤘

image

18 Comments
SahinRocker
Active Level 6
Galaxy A
Ben Sadece A73 Bu Serinin En İyisi Bunu Kullanıyor Ve Deneyim Sahibi Olarak Söylüyorum Bu Serinin En İyisi Samsung A73dür
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Evet a73 güzel telefon ama o kadar para verince s22-s21 Fe(snapdragon) alınabiliyor ve özellik olarak daha iyi, bu yüzden a54 daha mantıklı. (Fiyatı göz önüne alınca tabi.)
SahinRocker
Active Level 6
Galaxy A
Babacım Ben 2022 De 10bin liraya Aldım
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Evet 2022 de mantıklı olabilir ama şuan pek mantıklı gelmiyor (kendi fikrim tabi). İyi günler.
SahinRocker
Active Level 6
Galaxy A
😂🤘🙏 hâlâ a54den iyi
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Evet a54 den daha iyi ama zaten ben a54 daha iyi demedim (fiyata göre daha mantıklı dedim) sadece o fiyata daha iyisi var "s" serisi alınır dedim.
SahinRocker
Active Level 6
Galaxy A
Doğru Ama Kalitesi Hâlâ A54 Den İyi Olduğunu Tasdik Ettiğin İçin Çok Teşekkür Ederim
Yᴀꜱɪɴ
Expert Level 1
Galaxy A
A54 hem fiyat olarak hem işlemci olarak hem de f/p ürünü olduğunu sayarsak A54 şuan da çok çok daha iyi A73 ten ve geekbench rekorunu da sayarsak A54 A serisinin en iyi telefonu diyebiliriz
SahinRocker
Active Level 6
Galaxy A
Sen Öyle Zannetmene Saygı Duyuyorum Ama Öyle Olmuyor 🙏 Ytbdan Bak Araştır
0 Likes