cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung A Serisi Alacaklara Kullanıcı Tavsiyelerim

(Topic created on: 08-25-2024 04:49 AM)
493 Views
SahinRocker
Active Level 4
Options
Galaxy A

Herkese Selamlar Arkadaşlar Yaklaşık 15 Yıllık Telefon Kullanıcısıyım Ve Samsungdan Başka Hiç Bir Model Kullanmadım Bizzat Deneyimledim Ve Bizzat Hayatımda Apayrı Yeri Oldu Samsungların Ama İşin Özünde A Serisine Hep Hayranlığım Vardı Taaaki Samsung A54 Cihazı Alana Kadar Öncesinde ( A5 2015 ) ( A7 2017 ) 

( A20 2019 ) ( A52 2021 ) ( A73 2022 )
( A54 2023 ) Yılında Aldım Ve 2024 Yılında A55 Cihaz Teklifi Yapıldı Almadım Samsungun En Harika A Serisi Modeli Samsung A73 Telefonudur Asla Değişmez Gerçegi işlemci Ve Kamera Performanslarına Ve Hız Testlerine Ytbe Kanallarından Bakarlarsa Anlayacaksınız Deneyimlemeden Söylediğim Bir Konu Yoktur Bazılarının Hazım Ve Hadlerinin Saldırı Seviyesine Geldiğini Görmekteyim Manipilasyon Yaparak Beni A Serisi Ve S Serisi Karşılaştırdığımı Söyleyerek Kendisine Destekçi Çekmektedir Komik Olmaktadır Senin A54 Diye Aldığın Telefonu Ben Çerez Diye Yanıma Almıyorum 😂 Yine Diyorum A73 Hepsinin Tanrısıdır Konu Kapanmıştır Ben İki Cihazıda Test Ettim Kullandım Güvenmeyenlere Ytb Karşılaştırmalarına Dikkatli Bakmalarını Temenni Ederim Saldırgan Ve Provoketif Hareketler Manipulatörlük Yapanlar Benim İçin Önemsizlerdir Olay Bitmiştir İyi Sabahlar 😂🤘 Sağlıcakla Kalın 😂🤘🤘

image

18 Comments
memberhalil
Active Level 7
Galaxy A
Gerçekten iyi telefonmuş özelliklerine baktım şimdiki en üst olan a54 ten işlemci ve kamera olarak daha iyi
SahinRocker
Active Level 4
Galaxy A
Teşekkür Ederim Kardeşim Burada Bilmeyenlere Bunu Öğretiyorum Cehalet İçerisinde Olanlara Eğitim Vermek Boynumuzun Borcu
0 Likes
Galaxy A
Nerelerdesin kral YouTube de videosuz bıraktın gittin bizi
SahinRocker
Active Level 4
Galaxy A
Tamam Onuda Halledicez Yakında Ne Videosu İstiyorsun Söyle Bakalım
Galaxy A
Game
SahinRocker
Active Level 4
Galaxy A
Hangi Telefonu İstiyorsun Söyle Bakalım
Galaxy A
Bundan a54ün çöp olduğunu mu anlatmaya çalıştın?
SahinRocker
Active Level 4
Galaxy A
A73 Kamera Ve Ekran Olarak A54Den Daha İyi Performans Ve Tepkime Veriyor 🤘🙏 Kullandım Biliyorum
0 Likes
Samsung80
Active Level 8
Galaxy A
Çok takılmayın arkadaşlar elin korelisi telefon üretiyor kullanıcılar yok şu alınmaz bu alınır bundan iyisi yok vs diye tartışma yapıyor. Bütçenize göre ideal cihazı alın kullanın sonuçta bunlar elektronik cihaz bir süre işini görür sonra atıp yenisini alırsın hepsi bu. Zamanında 2 arkadaşım golf mü daha iyi focus mu diye baya tartışmış sonra otoyolda yarışa çıkmışlardı. Düşünsene alman ile Amerikalı araba üretmiş bizimkiler hangisi daha iyi diye kendi hayatlarını tehlikeye atıyor. Çok garip.