cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung ısınma

(Topic created on: 08-26-2023 12:50 PM)
312 Views
Koctv
Active Level 8
Options
Galaxy A

Samsung a 53 kullanıcısıyım daha önce farklı bir markadan farklı aynı modele yakın telefon kullanıyordum ve oyunlarda ısınma problemi yaşamıyordum bence samsung firmasının çözmesi gereken en büyük problem oyunlarda ısınma problemi siz bu problemi aşabildiniz mi? 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Karasu
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba Koctv,

Oyun esnasında cihazınız daha fazla performans harcadığı için ısınma durumu söz konusu olabilir. Cihazın ısınma durumunun kontrol edilebilmesi için Samsung Members uygulaması üzerinden hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members uygulamasına girdikten sonra Destek > Hata Raporları > Telefon Sıcaklığı bölümünden, sorunu ayrıntılı olarak yazarak Gönder butonuna basınız. Gerekli kontroller sağlanılarak, kısa bir süre içinde size, yazılı olarak bilgilendirmesi sağlanacaktır.

Cihaz kullanılamayacak derecede aşırı ısınıyorsa, kontrol edilebilmesi için lütfen cihaz içerisindeki verilerinizi yedek alarak, en yakın Samsung yetkili servis merkezini ziyaret ediniz. Servis iletişim bilgilerine, aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/service-center/

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
10 Comments
Galaxy A
A53 kotu
Koctv
Active Level 8
Galaxy A
İşte bende onu diyorum 120 hz yenileme hızı 8 gb ram başka firmada telefon kullanırken böyle sorun yaşamadım
Koctv
Active Level 8
Galaxy A
Orta segment aynı tarz telefonu farklı firmada kullandım sorun yaşamadım
BurakTunç
Expert Level 5
Galaxy A
Orta segment ve iPhone mu? Ha iPhone SE'yi kastediyorsanız onda da normal iPhone'larla aynı işlemci var, SE diye daha kötü bir işlemci konulmadı yani.
0 Likes
BurakTunç
Expert Level 5
Galaxy A
Örneğin kelimesi nerede? Ve demiş olsanız bile iPhone'u örnek göstermek saçma, arkadaş zaten orta segment telefon kullandığını belirtmiş.
0 Likes
BurakTunç
Expert Level 5
Galaxy A
Moderatörler yorumumu kaldırdı demiyor da.😃
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Selamünaleyküm. Ayarlar cihaz bakımı pil arka plan kullanım sınırları bölümündeydi yanlış hatırlamıyorsam eğer orada değilse de Buraları biraz karıştır orada düzeyde güç tasarrufu seçeneğini bulup Aktif et işlemci gücünü kısıtlayacağı için ısınma durumuna belki çözüm olabilir oyun oynarken ısınması daha büyük bir ihtimal belki normal de olabilir oyun işlemciye yük bindiriyorsa.
Not! Orta düzeyde güç tasarrufu bildirim panelinde varsa kısa yoldan Oradan da açabilirsin.
AYDIN03
Active Level 7
Galaxy A
Isınma sorununa karşı düşük grafiklerde oynuyorum yaz aylarında 43 dereceyi buluyor online oyunlarda iyi yani isınsa bile fps sabit kalıyor
Galaxy A
Yaz aylarında cihaz çok ısınıyor. Sadece telefonum değil bilgisayarım bile cayır cayır fanını çalıştırıyor normal karşılıyorum hocam :)