- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Merhaba iyi günler members üyeleri bu gönderide samsung çağrı merkezi deneyimimi paylaşmak istiyorum iki gün önce yaşadığım şarj sorununu da bir gonderide bahsetmiştim yani telefonun şarjı %85te kalmıştı aod açık olduğu halde kapanmıştı gönderinin yorumları kapanınca sildim çünkü sizlerden çözüm veya fikir gelmedi zaten ben de çözümü olmadığını cihaza uzaktan erişimle bakılması gerektiğini biliyordum pilde bir sıkıntı var mı ısınma geçmişini ve pil yüzdesini öğrenmek istedim hem garanti de Ekim ayında bitecek ona göre teknik servis ayarlayıp cihazı göndermeyi düşündüm ancak çağrı merkezine ulaştığımda uzaktan erişim için randevu almamı istediler randevu kaydını oluşturdum saat 09.00-10.00 arasında ayarlamıştım arayan soran olmadı tekrar ben aradım başka bir temsilciyi uzaktan erişim yetkim yok o yüzden sizin için kayıt oluşturalım dedi neyse tamam dedim size 24 saat icinde ulaşırlar dedi 1 gün geçti öğle saatlerinde aradılar işim vardı telefona bakamadım birde mesaj atmışlar değerli müşterimiz size ulaşamadık eğer talebiniz devam ediyorsa tekrar randevu alarak ulaşabilirsiniz diye yani benim anlamadigim ben geçen yıl direk aradığımda yardımcı oluyorlardı cihaz raporunu gonderiyorlardı şimdi yılan hikayesine döndü sanki bilmiyormuşum gibi bana hata raporu gönderin diyorlar basit çözüm önerisi veriyorlar neymiş pil korumayı kapatacakmışım yok farklı bir şarj aleti deneyecekmişim bunları ben akıl edemez miyim sorun devam ediyor dedim işte ama nedense ilgisiz ve geçiştirici tavırlarından memnun olmadım bu da benim markaya güvenime bir eksi daha oluşturdu bir daha samsungun hiçbir cihazını tercih etmeyi düşünmüyorum ayrıca tavsiye de etmiyorum ilk fırsatta başka markalara yöneleceğim sizin de fikirleriniz varsa paylaşabilirsiniz
Solved! Go to Solution.
2 Solutions
Accepted Solutions
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
08-07-2025 09:53 AM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed