Resolved! Solved

Original topic:

Samsun a70 telefonum tv ye ekran yansitma yapinca kapaniyor

(Topic created on: 12-13-2020 02:28 AM)
2759 Views
Axitun
Beginner Level 4
Options
Galaxy A

Merhaba, yeni gelen guncelleme ile telefonum daha ekran yansitma özelligini kullandihim sirada kendiliginden kapaniyor. Son guncelleme öncesinde saatlerce netflixi yansitip film izlememe rağmen bir sorun olmuyordu. Guncelleme sonrasinda boyle bir sorun olmaya basladi. Ağ ayarlarini ve smart wieve ayarlarini sifirlamama rağmen düzelmedi. Yardimci olursaniz sevinirim.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
User0000004
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba Axitun,

Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

Güncelleme sonrasında yaşanan bu sorunu incelememiz ve düzeltilmesi için, Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacaktır. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.
MOD​

View solution in context

0 Likes
7 Comments
GRKN17
Expert Level 5
Galaxy A
Aynı sorun bende de var defalarca bunla ilgili paylaşımlar yaptım ama burada moderatör sıfatlı koca koca adamlar gık etmiyor güncelleme sonrası böyle bir sorun var dikkate almamak üzerine yatmak için ellerinden geleni yapıyorlar birde smart thing adı altında saçma sapan bir uygulama yapmışlar kendi marka dışında smart tv bulmuyor bile ve smart wiev yerine smart thing kullanın dyor ve ben şahsen onu da kullanamıyorum
Isao
Active Level 1
Galaxy A

Ayni sorun bende de var güncellemeden sonra oldu. Fabrika ayarlarına döndürdüm ama duzelmedi. Yardim edecek birileri vardır elbette.

GRKN17
Expert Level 5
Galaxy A
Bende herşeyi denedim smart wiev uygulama verileri sildim yine olmuyor kaldırıldı sanıyorum ama hala cihazda var ve kullanılmıyor ne demek olduğunu bende anlamadım ve burada ki moderatör sıfatı ile dolaşan koca koca adamlar da bir açıklama yapmıyor enteresan olanı da
Erkan81
Active Level 7
Galaxy A

Merhaba A70 kullanıyorum. 

Son güncellemeden sonra telefonu tv ye Smart view ile bağladıktan 3 4 dakika sonra telefon kapanıp açılıyor. Siz de aynı sorun oluyor mu ? 
GRKN17
Expert Level 5
Galaxy A
Oluyor ve bunla ilgili bir sürü paylaşım yaptım Merhaba, yeni gelen guncelleme ile telefonum daha ekran yansitma özelligini kullandihim sirada kendiliginden kapaniyor. Son guncelleme öncesinde saatlerce netflixi yansitip film izlememe rağmen bir sorun olmuyordu. Guncelleme sonrasinda boyle bir sorun olmaya basladi. Ağ ayarlarini ve smart wieve ayarlarini sifirlamama rağmen düzelmedi. Yardimci olursaniz sevinirim.
0 Likes
Galaxy A
Merhaba,

buradan ulaşıp daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

https://livechat.support.samsung.com/customer_new/TR
0 Likes
Solution
User0000004
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba Axitun,

Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

Güncelleme sonrasında yaşanan bu sorunu incelememiz ve düzeltilmesi için, Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacaktır. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.
MOD​

0 Likes