- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
12-13-2020
02:28 AM
(Last edited
12-13-2020
03:14 AM
by
User0000006
) in
Merhaba, yeni gelen guncelleme ile telefonum daha ekran yansitma özelligini kullandihim sirada kendiliginden kapaniyor. Son guncelleme öncesinde saatlerce netflixi yansitip film izlememe rağmen bir sorun olmuyordu. Guncelleme sonrasinda boyle bir sorun olmaya basladi. Ağ ayarlarini ve smart wieve ayarlarini sifirlamama rağmen düzelmedi. Yardimci olursaniz sevinirim.
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-13-2020 10:38 AM in
Galaxy AMerhaba Axitun,
Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.
Güncelleme sonrasında yaşanan bu sorunu incelememiz ve düzeltilmesi için, Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacaktır. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.
Teşekkürler.
MOD
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-13-2020 03:26 AM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-13-2020 03:50 AM in
Galaxy AAyni sorun bende de var güncellemeden sonra oldu. Fabrika ayarlarına döndürdüm ama duzelmedi. Yardim edecek birileri vardır elbette.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-13-2020 03:58 AM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-13-2020
12:28 AM
(Last edited
12-13-2020
12:31 AM
by
User0000006
) in
Merhaba A70 kullanıyorum.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-13-2020 03:28 AM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-13-2020 09:23 AM in
Galaxy Aburadan ulaşıp daha detaylı bilgi alabilirsiniz.
https://livechat.support.samsung.com/customer_new/TR
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-13-2020 10:38 AM in
Galaxy AMerhaba Axitun,
Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.
Güncelleme sonrasında yaşanan bu sorunu incelememiz ve düzeltilmesi için, Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacaktır. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.
Teşekkürler.
MOD