cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

SMS A71

(Topic created on: 06-01-2021 11:34 PM)
169 Views
OMRYZC
Active Level 7
Options
Galaxy A

Merhaba arkadaşlar ben 1 adet sms yolluyorum yolladığım kişiye 2 adet sms gidiyor neden böyle oluyor misal kardeşime slm diye sms atıyorum ilk sms slm olarak gidiyor ve bundan 2 dk sonra tekrar sms gidiyor ve benden sms hakkı düşüyor 2 adet sebebi nedir

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Bakırçay
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba OMRYZC,

Önemli mesajlarınız varsa eğer yedekleme yaptıktan sonra Ayarlar > Uygulamalar > Sağ üst bölümdeki üç nokta ​> Sistem Uygulamalarını Göster > Mesajlar > Depolama > Veriyi Sil adımlarını uygulayabilirsiniz. Sorunun devamı halinde farklı operatöre ait sim kartı ile mesaj kontrolünü yapmanızı öneririz.

Yedeklemelerin görselli anlatımlarına link üzerinden ulaşabilirsiniz;

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-can-i-back-up-my-mobile-phone/

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
5 Comments
OMRYZC
Active Level 7
Galaxy A
Ve bu art arda gönderilen aynı sms sürekli olmuyor arada sırada oluyor bilgisi olan lütfen yardımcı olabilir mi
0 Likes
MeHmEt99
Expert Level 5
Galaxy A
Otomatik SMS aktif mi
0 Likes
OMRYZC
Active Level 7
Galaxy A
Nerden bakacağım aktifliğine
0 Likes
Emree1
Expert Level 2
Galaxy A
Turkcellin kalan kullanım bilgilendirme servisi her sms gönderdikten sonra ekrana gelir ve bu sebepten dolayı telefon 4.5G şebekesinden 3G şebekesine geçer. Şebeke geçişinden dolayı telefon hem 4.5G hem de 3G üzerinden sms gönderir. IPTAL yazıp 2142 ye mesaj gönderirseniz bu özelliği kapatabilirsiniz.
0 Likes
Solution
Bakırçay
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba OMRYZC,

Önemli mesajlarınız varsa eğer yedekleme yaptıktan sonra Ayarlar > Uygulamalar > Sağ üst bölümdeki üç nokta ​> Sistem Uygulamalarını Göster > Mesajlar > Depolama > Veriyi Sil adımlarını uygulayabilirsiniz. Sorunun devamı halinde farklı operatöre ait sim kartı ile mesaj kontrolünü yapmanızı öneririz.

Yedeklemelerin görselli anlatımlarına link üzerinden ulaşabilirsiniz;

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-can-i-back-up-my-mobile-phone/

Teşekkürler.
MOD

0 Likes