cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

SAMSUNG VS APPLE

(Topic created on: 11-26-2024 06:01 PM)
126 Views
ABDULKERİM_DUMANAY
Active Level 5
Options
Galaxy A

ARKADAŞLAR SİZCE APPLE SE 2020 Mİ

SAMSUNG GALAXY A34 MÜ ŞUAN A34 KULLANIYORUM SE 2020 YE GEÇİŞ YAPSAM OLURMU SİZCE TAVSİYENİZ NEDİR

5 Comments
Melih_S24FE
Active Level 10
Galaxy A
A34 kullanmış biri olarak samsung'un S serisi hariç akıcılığını ve optimizasyonunu pek beğenmiyorum. Eski m seirleri falan güzeldi fakat yeni a, m serilerine çok özellik koyup sistemi ağırlaştırdıkları için tercih etmem zorda kalmadıkça. Aralarında hız farkı var mı bilmiyorum ama Se yavaş kalsa bile bence akıcılık güncelleme vs yönlerden İphone tercih ederdim ben, tabi 64gb olmamak koşuluyla.
0 Likes
Neutrava
Active Level 6
Galaxy A
Geçilebilir fakat şöyle, SE modeli ekran teknolojisi olarak zayıf kalıyor ve HD+ bir ekran sunuyor ek olarak pil konusunda da yoğun kullanımda günü çıkarmayabilir. Öte yandan A34 (eski cihazım) ekran ve pil konusunda daha iyi özellikler sunuyor. İşlemci konusunda SE öne geçiyor. Kamera konusunda net bir şey diyemem fakat SE'de 4 LED var. AnTuTu puanında ise SE öne geçiyor fakat ram konusunda SE sorun yaratmayabilir. Sonuç olarak bu bir tavsiye yorumu değildir sadece gözlemlerimi içerir. Eğer elinde ki cihaz güncel olarak her işine yetiyorsa Apple geçmek için bir sebep yok. Ha elinde ki cihazdan ziyade Apple ürünü kullanmak istiyorsan geçmende sakınca yok çünkü SE bir süre daha idare edebilir.
FurkanFA
Active Level 5
Galaxy A
NEUTRAVA çok güzel bir şekilde açıklık getirmiş. Son olarak bende yorumumu ekleyeyim. Cihazı neden ötürü değiştirmek istiyorsun. Fotoğraf ve video performansı için mi, işlemcisi için mi, performansı için mi, geçmek için illa bir neden olmalı. Ki geçmekte karar kıldıysanız gönül rahatlığıyla geçebilirsiniz. Her iki cihazın eksi ve artılarını göz önünde bulundurup tercih yapmanız sizin için daha iyi olacaktır.
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Performans Olarak Ciddi Bir Artış Olurda O Pille Zor Ya Ve Gerçekten Küçücük Ekran Ben Geçmezdim 👍
0 Likes
YunusG
Active Level 8
Galaxy A
Geçme sebebine bağlı. iPhone SE'nin performansı biraz daha iyi. Ama kamera, pil, batarya ve ekranda A34 daha iyi. Bir de boyut olarak SE ele daha iyi otursa da çentiklerinin kalın olması sebebiyle biraz daha iyi performansa rağmen oyun oynaman daha zor. A34 de sosyal medya, film gibi konularda daha iyi.
0 Likes