- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Arkadaş telefon çıkalı 1 seneden fazla olmuş Samsung A54 Whatsapp görüntülü aramada ses kesik kesik geliyo 20 den fazla arama sağladım 10 kere uzaktan erişim desteği saglandı 1 kere servise gittim hepsi yazılımsal sorun olduğunu söyleyip başından salıyo madem yazılımsal niye herkeste yok sorun düne kadar yazılım gelicek diye söyleyenler simdi video çekip servise götürün diyolar servise zaten gittim adam telefona bakmadı bile evet bununla alakalı şikayet var yazılımsal güncelleme nezaman gelir hata nezaman çözülür bilen yok binlerce insan mağdur HARAM ZIKKIM OLSUN aldığınız paralar LANET Olsun sizin gibi büyük bir firmaya asgeri ücretli bir insan 1 ay çalışıyor bu paralara malınızın arkasında durur insan bir açıklama yapar burdaki modaratörlerden biriside diyodu temmuz ağustosta yazılım gelicek vs diye gördük maşallah.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-19-2024 04:08 PM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-19-2024 04:13 PM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
20 den fazla aradım ya sürekli aynı muhabbet telefonu sifırla whatsapp sil yükle sonra servise git aaa yazılımsal peki neden 100 tane cihazın 5 10 tanesinde var diyelimki yazılımsal niye çöźmüyosun kardeşim adami niye magdur ediyosun düzelt hatanı birdaha bu insanlar almaz samsung.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-19-2024 04:38 PM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-19-2024 04:39 PM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-19-2024 08:15 PM in
Galaxy AMerhaba Gökhan37,
Belirtmiş olduğunuz uygulama, 3. parti bir uygulama olduğu ve Samsung tarafından üretilmediği için gelecek güncellemelerle, yazılımsal uyuşmazlıklar sonucu çalışmayabilir veya farklılıklar bulunabilir. Bu konuda uygulama üreticisine danışmanızı öneririm. Bu işlem için Play Store uygulamasına girerek, yukarıdaki arama çubuğundan, bu durumu yaşamış olduğunuz uygulamanın sayfasını bulup "Geliştirici İletişim Bilgileri" bölümünden, ilgili uygulama üreticisine ulaşabilirsiniz.
Teşekkürler.
MOD