cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

SAMSUNG GALAXY A71

(Topic created on: 11-15-2020 08:29 PM)
1069 Views
Eren67
Active Level 1
Options
Galaxy A

A71 kullanıcısıyım dostlar. Bir sıkıntıyla karşılaşıyorum. Çok çekmeyen bir yerdeyim. Bunun için 2g 3g gibi ayarlara dönmek istiyorum. Mobil ağlara girdiğimde şebeki bulamıyorm 2Gye alıcak şekilde bir seçenek yok. A71 kullanıcıları yada konu ile ilgili bilgisi olan yardım edebilir mi?

image

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Android 10 ile birlikte Sadece 4.5 g yi kapatabilirsiniz. 4.5 g ayarını kapatınca 2g veya 3g yi otomatik olarak çekim kuvvetine göre Cihaz kendisi ayarlayacak.

View solution in context

9 Comments
ben006
Expert Level 5
Galaxy A
son gelen gincelleme birlikte kaldirildi o yarlar 2017 ve sonrasi cikan tum modellerde
Eren67
Active Level 1
Galaxy A
harbimi diyorsun ya. çekmiyor şuan olduğum yerde ondan sordum.
ben006
Expert Level 5
Galaxy A
evet benim a8 plus 2018 o ben dede yok ama tel cekmedigi yerde telefon kendisi ayarliyor cekim yontemini 3 ge yada 2g ye
ben006
Expert Level 5
Galaxy A
gene de cekmiyorsa hatiniz ne ise musteri hizmetleri arayin telefon cekmiyor diye onlar size yakin baz istasyona calisma yaparlar yada hati tasiyin
Eren67
Active Level 1
Galaxy A
teşekkür ederim hocam
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Android 10 ile birlikte Sadece 4.5 g yi kapatabilirsiniz. 4.5 g ayarını kapatınca 2g veya 3g yi otomatik olarak çekim kuvvetine göre Cihaz kendisi ayarlayacak.
Eren67
Active Level 1
Galaxy A
teşekkür ederim hocam
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
Merhaba kardeşim

yazılım konsept gereği değiştirildi ve 4.5G butonunu devre disi biraktiginda otomatik olarak çekim gücüne göre 3G 2G moduna gecer.
Eren67
Active Level 1
Galaxy A
teşekkürler dostum