Resolved! Solved

Original topic:

SAMSUNG GALAXY A51 KAMERA

(Topic created on: 01-28-2021 10:46 PM)
562 Views
Altann
Active Level 2
Options
Galaxy A

WhatsApp da fotoğraf atarken camera ölçüleri küçülüyor eskiden büyüktü şimdi bildiğin kare gibi aşırı rahataız edici son güncelleme geldikten sonra bozuldu. Kendimi çekerken bile berbat gözüküyor bunun düzelmesini kamera ölçülerinin 9:16 gibi olmasını istiyorum kare gibi değil. Bu durumun düzeltmesini arz ederim okuyup yardımcı olabilecek birileri varsa memnun kalaırım. 

8 Comments
GAMESLAYXI
Active Level 3
Galaxy A
sen eyer kamerasının ayarı ile oynadıysan ve düzeltmesini bilmiyorsan belki ayarlardan telefon tanıtım videosunu izle eyer kamera ilgili birşey yoksa oy tamirciye götür
GAMESLAYXI
Active Level 3
Galaxy A
eyer kamerasını düzeltemedilerse
GAMESLAYXI
Active Level 3
Galaxy A
samsung bayisine götür
Altann
Active Level 2
Galaxy A
Kanka kamerada sıkıntı yok wpye camerasında ekranı küçültüyor anladın mı güncellemeden sonra oldu
Ankax
Expert Level 1
Galaxy A
Bende siz söyleyince **bleep** ettim saçma olmuş
Altann
Active Level 2
Galaxy A
Ns
0 Likes
kardi219
Active Level 4
Galaxy A
aynı sorun bende de var güncellemeden sonra oldu
Solution
User0000006
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba Altann,

Ben Turuncu, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

İncelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

target=_blankhttps://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!...

Teşekkürler.
MOD​

0 Likes