Resolved! Solved

Original topic:

SAMSUNG GALAXY A36 5G

(Topic created on: 01-23-2026 05:35 PM)
578 Views
ZAZA_REİS_SM-A36-5G
Active Level 9
Options
Galaxy A

SELAMÜNALEYKÜM HAYIRLI AKŞAMLAR DİLERİM ARKADAŞLAR SAMSUNG GALAXY A36 5G CİHAZIMIN EKRAN SÜRESİ NASIL SİZCE İYİMİ CEVPLARINIZI YORUMŞARINIZI BEKLİYORUM CİHAZI YAKLAŞIK 2 AY 25 GÜN DÜR ALDIM COK AKTİF BİR KULANIM SAĞLAMADIM CİHAZDA CİHAZIN ŞARJ DÖNGÜSÜNÜ PİL SAĞLIĞI TABLPSUNUDA SİZE ATYORUM YORUMLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM 

image

image

image

image

14 Solutions

Accepted Solutions
Solution
FS_alpha
Expert Level 5
Galaxy A
A serisi için ideal😊

View solution in context

Solution
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy A
0 Likes
Solution
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy A
Samsung Sadece kendi teknolojisi bulunan adaptörlerden süper hızlı şarj alır kendi teknolojisi yoksa 15wla sınırlar.. Süper hızlı şarj için spigen anker veya orijinal adaptörlerden almalısınız.😊

View solution in context

Solution
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy A
Donanımla ilgili bir sebep sanırım.

View solution in context

Solution
Galaxy A
Güzel sonuç😊🙏

View solution in context

Solution
Subdivision
Active Level 5
Galaxy A
Ortalamanın üstünde SOT gayet iyi

View solution in context

Solution
Galaxy A
Ne demek 😊🙏

View solution in context

Solution
MBÖ
Expert Level 1
Galaxy A
Aleyküm Selam

View solution in context

0 Likes
Solution
MBÖ
Expert Level 1
Galaxy A
Şarj yüzde 20 iken çekip atın daha iyi anlarız...😊

View solution in context

0 Likes
Solution
ens07
Expert Level 5
Galaxy A
28 olmuş 2.5 ayda

View solution in context

Solution
MBÖ
Expert Level 1
Galaxy A
Genelde 20ye düşürmeye bakın. Daha uzun pil ömrü için iyi olur😊

View solution in context

Solution
SamHaber
Expert Level 1
Galaxy A
İyi Hocam😊

View solution in context

0 Likes
Solution
ens07
Expert Level 5
Galaxy A
aynen, çantamda takılıyor. 2 veya 3 günde bir orjinal 25 watt adaptör ile şarj ediyorum. 20-100

View solution in context

Solution
MBÖ
Expert Level 1
Galaxy A
Valla bende A70 vardı. Onda genelde yüzde 20 altında takıyordum. Arada bir de sıfırlıyordum. Batarya iyi durumda kaldı. Aynısını yeni cihazımda da uygulamaya çalışıyorum. Siz ihtiyacın varsa mecbur yüzde 40 50 takın çok sorun olmaz. Ama arada bir de dediğim gibi yaparsanız daha iyi olur😊

View solution in context

32 Comments
Solution
FS_alpha
Expert Level 5
Galaxy A
A serisi için ideal😊
Galaxy A
Yani iadal diyorsunuz iyimi peki bide şimdi benim bir tane daha cihazım var ama o Redmi onun ŞARJ adaptörü 67wt bu adaptörü A36 5G ŞARJ taktım hızlı şarj etmedi nedeni nedir
Solution
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy A
Samsung Sadece kendi teknolojisi bulunan adaptörlerden süper hızlı şarj alır kendi teknolojisi yoksa 15wla sınırlar.. Süper hızlı şarj için spigen anker veya orijinal adaptörlerden almalısınız.😊
Galaxy A
Anladım knk kendi orijinal şarj adaptörü de var süper hızlı şarj 45 Watson adaptörü ben diyer telefonumu kini taktım yavaş şarj ediyordu bence nedeni tek belirtiniz durumdan değil şimdi bu simdi telefonların kabloları TYPE-C iki tarafı benim taktğım bir tarafı tayp-c diğer tarafı Usb belki ondan olabilir
0 Likes
Solution
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy A
İyi 😊
0 Likes
Galaxy A
Anladım iyi olmasına sevindim😊 bu 3 Kezdir Samsung telfon kullanıyorum memnun fakat ilk aldığım telfon daha güçlüydü düşük şebeke de bile 1 diş çekerken şuanki cihazlar sinyal zayıf olunca hiç çekmiyor servis dışı kalıyor nedeni ne aceba
Solution
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy A
Donanımla ilgili bir sebep sanırım.
Galaxy A
Şuanki cihazların donanımı eski cihazlardan daha iyi olması gerek eski telefonum j1ace sm F111 di yani o cihazla bu cihazlarını kıyaslanamaz
0 Likes
Solution
Galaxy A
Güzel sonuç😊🙏