Resolved! Solved

Original topic:

SAMSUNG GALAXY A36 5G

(Topic created on: 11-02-2025 08:17 PM)
162 Views
ZAZA_REİS_SM-A36-5G
Active Level 9
Options
Galaxy A

Merhaba hayırlı akşamlar saygı değer arkadaşlar birkaç soru soracam yanıtlarsanız çok sevinirim ben yaklaşıldı bu 3 kezdir samsung telefon kuramıyorum samsung kaliteli bir marka olduğu için diğer markalara itbar etmiyorum pek yeni cihaz aldım 4 5 gün oldu şuana dek bir sorun yok herşey yolunda gibi Arkadaşlar sizce 15 20 bin TL bandında en iyi cihaz hangisi ben galaxy A36 5G cihazını aldım samsung bu fiyata şuan bu telefon alınır diye düşünüyorum sizin tercihiniz nedir 

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
GalaxyM14
Active Level 7
Galaxy A
128 gb olanı 16 bin 256 gb olanı 17 bin güvenilir online satıcılardan daha iyi fiyata alinabilirdi.

View solution in context

Solution
denizz_dg_A36
Active Level 6
Galaxy A
A36 kullanıyorum 6 7 aydır gayet memnunum ama oyun oynarken felaket ısınıyor overheat hatası vercek diye korkuyorum ama baya iyi bence

View solution in context

7 Comments
darwinnz
Active Level 6
Galaxy A
17ye a56 aldım
0 Likes
Galaxy A
Anladım peki A17 mi 36 mi hangisi daha iyi A56 5G alacaktım butcem 20 bin di alamadım
0 Likes
darwinnz
Active Level 6
Galaxy A
Kurumsal yer yerine telefonculara baksaydınız 20den aşşa eminim bulursunuz a56yı dediğiniz soruya gelirsek tabiki a36
0 Likes
Galaxy A
Valla ben telefoncu dan Aldım 20 bine her telefoncu farklı fiyat veriyordu bu aldım telefoncu tandıktı bana biraz indirdi yoksa 21 22 alırdım
0 Likes
Solution
GalaxyM14
Active Level 7
Galaxy A
128 gb olanı 16 bin 256 gb olanı 17 bin güvenilir online satıcılardan daha iyi fiyata alinabilirdi.
Galaxy A
GALAX A36 5G VE A56 5G her ikisi hemen hemen aynı
0 Likes
Solution
denizz_dg_A36
Active Level 6
Galaxy A
A36 kullanıyorum 6 7 aydır gayet memnunum ama oyun oynarken felaket ısınıyor overheat hatası vercek diye korkuyorum ama baya iyi bence