Original topic:

SAMSUNG ANDROID 11 ONE UI 3' Ü HIZLI VERMELİ !

(Topic created on: 01-09-2021 07:03 PM)
786 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Galaxy A

Arkadaşlar android 11 one ui 3 güncellemesi çok yavaş dağıtılıyor samsung lütfen hızlı dağıt A10 A20 A30 gibi cihazlara güncellemeyi en geç haziran a kadar vermeye çalış kullanıcılar olarak istiyoruz lütfen dikkate al Arkadaşlar sizcede güncellemeler yavaş dağıtılmıyormu ?

14 Comments
İLKEŘ-M21
Active Level 8
Galaxy A
gec dağıtılıyor ama stabil çalışmassa 1 gün sonra gelsin 1 yil sonra gelsin anlamı yok
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Her sene aynı her sene tarihler de aynı. Daha hızlı kullanıcıların için iyi ama stabil olması daha önemli.
omerluna
Expert Level 5
Galaxy A
Şimdi sana şöyle sorim hızlı gelip sorunlu mu gelsin yoksa yavaş gelip kusursuz mu olsun bu güncellemeler test edilmekte şuan ve bir sorun çıkmadığı cihaz ile uyumlu olduğu halde gelmekte e bu süreçte sürüyor biraz ve tabi segment ayrımcılığı denen nane yüzünden de üst olanlar erken alt olanlar geç alıyor
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
cihazın 2 kez güncelleme alma garantisi var mesela benim cihazım android 10 one ui 2 aldı ve sadece alacağı 1 güncelleme kaldı android 11 one ui 3 ve kesin alacak Galaxy A20 cihazım haziran gibi vermesi tahminimce çok uygun olacaktır
omerluna
Expert Level 5
Galaxy A
2 kez güncelleme garanti değil politika eğer cihazın güncelleme ile uyumu sağlanamazsa verilmiyor mesela J4+ android 10 a uyum sağlayamayıp almadı ama A20 uyum sağlar Bende A20 kullanıcısıyım ve güncelleme sorunsuz olsunda ne zaman gelirse diyorum zaten One UI 3 gelene kadar bu cihazların One UI 2.5 alabilme imkanı da var geç alacakları için arada belki 2.5 gelebilir
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
almaz bence direkt android 11 le one ui 3 ü getirecekler diye düşünüyorum
omerluna
Expert Level 5
Galaxy A
Bence alır gibi bunu android 11 alacak her model rahat alacak gibi geliyor bana
HaşimA22
Expert Level 5
Galaxy A
belli olmaz samsung bu tamamen joker
HaşimA22
Expert Level 5
Galaxy A
A10s A10 A20 ler J4 J8 gibi gibi 2018 model cihazların yerine geçti yani Ağustosta alacaklar ama şöyle bir durum var hani s20 kullancıları androis 11 aldı sorun üstüne sorun hani bu yüzden hemen gelmektense düzgün gelmesi yeterli benim için