cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

SAMSUNG A73 BİLDİRİMLER EDGE AYDINLATMA TARZI

(Topic created on: 05-28-2024 09:33 PM)
329 Views
saxagan35
Active Level 2
Options
Galaxy A
Burdan bütün SAMSUNG yetkililerine sesleniyorum. Hadi tamam yapay zeka(Al) almadı zaten almayacaktı a73. Fakat bildirimlerdeki edge aydınlatma tarzı menüsüne bari s23 FEye verdiğiniz çok renkli vs. yeniliklerini ekleseydiniz. Bu kadar zor olmasa gerek. Sonuçta bu a73 hala canavar gibi bi telefon ve ekranı süper amoled plus. Al haricindeki diğer yenilik ve güncellemelerden mahrum bırakamazsınız a73'ü. Yazık yani.
7 Comments
axeno
Expert Level 4
Galaxy A
Canavar gibi telefon olması önemli değil.

Önemli olan segmenti ve verilen güncelleme ömrü
0 Likes
saxagan35
Active Level 2
Galaxy A
Dikkatini çekerim. Söylediğim ve istedigimin segmentle uzaktan yakından alakası. Satıs ve pazarlama politikası dersen anlarım. Bu arada a73 android 16 dahil alıcak. Daha ömrü var yani .
0 Likes
axeno
Expert Level 4
Galaxy A
Segment ile alakası var. A54 aldı ama a73 almıyor.
0 Likes
saxagan35
Active Level 2
Galaxy A
Yani desenki s23 veya s24 serisi aldı. Tamam diycem segment farki var. A54 aldıysa a73 havada karada alması lazım.
0 Likes
saxagan35
Active Level 2
Galaxy A
Kankacım cevabını kendin vermissin zaten. Hakikaten komiksin. 😉A73 ve A54 aynı segment telefonlar. Yani orta üst segment sayılan cihazlar. Tek farkları biri diğerinden 1 yıl önce cıktı piyasaya. İlk mesajın cvbında dediğim gibi . Pazarlama ve satış stratejisi. Ama bu telefon a54ün aldığı her yenilik ve güncellemeyi fazlasıyla hakediyor.
0 Likes
axeno
Expert Level 4
Galaxy A
olay orda zaten anlamak istemiyorsun ki 😉 biraz daha anlamak için yorulurma işlemini kullansan anlarsın.
0 Likes
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy A
Yorumda Ki Tartışmaya Anlam veremedim Kardeşim. 😊
A54 A73 Orta Segment cihazlardır!
S23Fe İse Yüksek Segment S23 ise Amiral Gemisi Bir Cihazdır.

Tüm A serilerinde Bulunmamakta Maalesef Edge Aydınlatma Efektlerinde ki Ek seçenekler.

Bende isterim gelmesini Anlıyorum A serisinde ki Yazılım Kısıtlaması ama Maalesef Gereksiz Bir Kısıtlama Bu.