66129smd
Active Level 2
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Arkadaşlar yaklaşık 1,5 aydır bu güncellemeyi bekliyorum a16 modeline bile geldi ama hala a34 serisine gelmedi. Acaba samsung tarafından unutulduk mu? Gelmeyecekse neden bu kadar erken tarihlerde diye söyleniyor?
Ha mayısın ortasında gelecek dediler, gelmedi.
Mayısın sonuna doğru gelecek dediler. Gelmesi
Haziranın başı gelecek dediler, yine gelmedi gelmiyor.
Ben bu durumdan fazlasıyla sıkıldım.
Güncelleme ne kadar gelirse gelsin artık samsung şu güncelleme konusunda o kadar bıktırdı ki. Ben kullanıcı olarak sürekli yazılımınız güncel yazısına tahammül edemiyorum. Telefonum güncelleme alacakların arasında olması rağmen öyle bir burnumuzdan geldi ki yemin ederim bekleye bekleye ağaç olduk. Hatta bu durumdan dolayı samsung ürünlerini bile kullanmamayı düşündüm.
Eğer bir güncelleme yapıyorsanız, kendiniz için ya da cebinize para doldurmak için bakmayın, burada milyonlarca kullanıcı dilenci gibi sizden güncelleme beklemek zorunda değil.
Gerekirse geç kalacağını söyleyin ama bir haber verin bize. Ne oluyor ne bitiyor.
Samsung'un kullanıcı ile arasındaki bu iletişim kopukluğu daha fazla artarsa eski günlerinizden daha farklı olur sizin için.
Umarım dikkate alırsınız, çünkü bu sizin için daha iyi olur. Almazsanız da kullanıcılar gerekirse size cevabını verir zaten.
Saygılarımla...
2 Comments
DarkOrbit
Active Level 8
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
06-04-2025 02:08 AM in
Galaxy A
Belli ki guncellemeyi kararlı hale getiremediler hatta bazı arkadaşlar a34 e neden güncelleme gelmediğini açıklayan gonderiler de paylaştılar ama bu tabiki de deneyimi olumsuz etkileyen bir durum bu cihazlar 4 yıl sistem 5 yıl güvenlik güncellemesi etiketiyle satışa çıktı ve daha 2. yılda böyle olması gercekten böyle kendini kanıtlamış bir markaya yakışmadı kötü imaj oluşturdu xaominin sorunlu yazılımından dolayı tercihim samsungtu ama boyle devam ederlerse çin telefonlarina geçmem için bir sebep kalmayacak
EsesliA34
Active Level 6
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
06-04-2025 04:57 AM in
Galaxy A
Samsung güncelleme gönderene kadar telefonlar eskiyecek ömrü tükenecek 😂