Original topic:

SAMSUNG 2021 DE DEGİŞMESİNİ VE GELİŞMESİNİ İSTEDİGİNİZ YANI

(Topic created on: 01-06-2021 06:36 PM)
527 Views
plüton
Active Level 10
Options
Galaxy A

sizin tespitlerinize göre Samsung  kullanıcı deneyimleri ◇vasat olduğu konular ve iyi ◇ olduğu konular  yada ◇gelişmesini gerektiğini düşündüğünüz konular  değerli görüşlerinizi alalım arkadaşlar 

17 Comments
HaşimA22
Expert Level 5
Galaxy A
iyi yanları
1-) Arayüzü simgelerini çok seviyorum ve bu yüzden samsung almıştım
Eksi yanları
1-) kullandığım model çıkalı 1 yıl oldu ama samsung o kadar çok model yayınladı hemen eskidi
2-)birçok modele güncelleme yetişmediğinden yazılımsal sorunlar kaçınılmaz oluyor
3-)bizim ülkemize nedense bir ayrımcılık var alıp veremediklerini iyice bir araştırıp öyle söyleyim yoksa günahlarını alabilirim istemeden
4-)Telefon olsunda nasıl olursa olsun mantığı ile bazı modeller birbirine çok benziyordu yani A50 varken niye A30s çıkardın hadi çıkarcan biraz daha bekle en azından
5-)müşteri hizmetleri arasıra tepemi attırmıyorda değil kayıt altına alınmasa bir iki çift güzel laf edecem ama olmuyor bu yüzden sadece sinek vızıltısı misali çabalarımız bir işe yaramıyor
6-) Moderatörlerden çok tembel bazı kullanıcılar daha çok ilgileniyor haklarını yememek için tek tek isim vermeyeyim birisini unuturum falan kalp kırmak istemem
plüton
Active Level 10
Galaxy A
kardeşim yine destan yazmışsın eline sağlık benimde Samsung tercih nedenim kendi uygulamaları olduğu için reklam çıkmaması
HaşimA22
Expert Level 5
Galaxy A
kusura bakma yine böyle oldu ama olsun ya bende gönderdikten sonra bakınca şaşırdım 😂🤣
plüton
Active Level 10
Galaxy A
👍😄
Galaxy A
😂😂😂
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
kesinlikle kardeşime katılıyorum çok iyi açıklamış
plüton
Active Level 10