Resolved! Solved

Original topic:

SAKIN BİR DAHA SAMSUNG ALMAYIN

(Topic created on: 08-05-2021 11:22 PM)
591 Views
muratdeniza37
Active Level 6
Options
Galaxy A

Tüm yetkili servisleri aradım ve gittim kırk bin cevap verdiler hiç biri bir çözüm vermediler boşuna para vermeyin ancak 3 ay kullanırsın güncellemeler gelince hiç birşey kullanamazsin telefonu ve tüm cihazları satın alana kadar yanında olur sonra kendi dedi olur 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Yeşilırmak
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba muratdeniz,

Sizlere iletmiş olduğumuz doğrudan mesaj yolu ile iletişim bilgilerinize ulaşamadığımız için sizinle iletişime geçememekteyiz. Yaşamış olduğunuz durumu daha detaylı inceleyebilmemiz ve takip edebilmemiz adına 4447711 Samsung çağrı merkezi numarasından veya aşağıda bulunan link üzerinden bize ulaşabilirsiniz. Sizlerden alacağımız detaylı bilgiler ışığında, yardımcı olmak isteriz.

https://www.samsung.com/tr/support/

Teşekkürler.

MOD

View solution in context

0 Likes
18 Comments
Wig
Expert Level 4
Galaxy A
Sorununuz tam olarak nedir acaba?
muratdeniza37
Active Level 6
Galaxy A
Telefon özellikleri kaybolması a31 a51 daha sayama çünkü söylemekten bıktım
0 Likes
GoogleAmca
Active Level 7
Galaxy A
"Samsungu Kullanıcısından iyi bilemessin" 😊

Sen çok kullanmamışsın bilmiyorsun

Ben 8 yıldır samsung kullanıyorum çok memnunum
muratdeniza37
Active Level 6
Galaxy A
Ben 20 yıldır alıp satarım tüm arızaları gideririm ama son yazılım tüm verdiğin kişiler bana kendi kendine görüntülü konuşma kapandı şimdi toplayim sana getireyim sen kullan bir tane düzgün çalışan yok hep müşteri haksız onu anladım ve samsung eror çekti anladım bende milleti uyarayım boşuna para vermesin kullanamadığı telefona 😡😡😡😡
serdarr
Active Level 10
Galaxy A
Biz hala kullanıyoruz görüntülü konuşma yi bi problem yok
0 Likes
muratdeniza37
Active Level 6
Galaxy A
Ben kullanamıyorum ve diğer cihazlarda aynı birde kvk aldım bırak kardeşim ilgilenen hiç bir yetkili yok biri kalktı der biri devam ediyor araba yeri yok önceden kullanıyordum çok rahat şimdi hiç kullanamıyorum peşini bırakmam artık kullamam
0 Likes
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
Merhaba kardeşim,

Sorununuz neyse canlı destek hatlarından yada samsung e mail adreslerinden ulaşabilirsin ekibi ve durumu açıklayabilirsin

Hemen iletişim kurmak için link bırakıyorum bakarsınız

https://www.samsung.com/tr/support/email/
muratdeniza37
Active Level 6
Galaxy A
Hepsini indirdim aradım benim yapacağım birşey yok dedi anlamıyorum demedi ilk kişiye lafım yok o senin dediğin şeyi indir dedi 7:30 olduğu için ben kapattım sonra ararım dedim ikici aramamda çıldırdım sürüm yükseldi diyor ula ben Windows 98 Windows 10 kadar yükseltir niye özellikler gitmiyor bak bilmeyeni çalıştırmayın daha şeker 5 ytl derler hatayı gider
0 Likes
Sorkuflu
Active Level 7
Galaxy A
Bence gayet kaliteli