cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24FE ısınıyor mu?

(Topic created on: 11-08-2024 03:56 PM)
143 Views
wallendor
Active Level 8
Options
Galaxy A

A53 kullanıyorum ve ısınma sorunu çok fazla her işlemde ısınıyor diyebilirim. S24FE almayı düşünüyorum s24Fe de her işlemde ısınıyor mu kullananlara sorum.

10 Comments
Kaanx
Active Level 5
Galaxy A
Oyun oynamiyorum ama eski kullandığım telefonlarda instagramda biraz gezinirken bile ısınma oluyordu , s24fe de böyle bir sorunla karşılaşmadım. Arada bir subway surf oynuyorum onda da net hissettiğim bir sıcaklık olmadı.
wallendor
Active Level 8
Galaxy A
Zaten oyun oynayan birisi değilim genellikle instagram kullanıyorum müzik dinlerim birde kamerasının dediğim gibi güzel olmasını istiyorum kasmasın donmasın. A53 telefonum çok fazla ısınıyor yani 120hz bile kullanamıyorum. Akıcılık kısmında bir sıkıntı varmı? Isınmayı o zaman çok fazla hissetmem yani A53 dn daha performanslı olur sanırım.
0 Likes
wallendor
Active Level 8
Galaxy A
Birde üniversite öğrencisiyim indirimden falan yararlanabiliyor muyum?
0 Likes
Kaanx
Active Level 5
Galaxy A
Oldukça akıcı bir cihaz ve kamerasından da çok memnunum. Sizin isteklerinizi fazlasıyla karşılayacağını düşünüyorum. Ben de üniversite öğrencisiyim indirimle aldım 😊
wallendor
Active Level 8
Galaxy A
Son bir sorum telefon görüşmelerinde hiç ısınmaya rastladınız mı bende mesela volte açık iken çok fazla ısınma oluyor görüşmede.
0 Likes
Kaanx
Active Level 5
Galaxy A
Açıkçası telefonla görüşme esnasında ısınma olup olmama konusunda emin değilim ,özel olarak dikkat etmedim. Ama görüşmelerden sonra bir rahatsızlık yaşamamışsam demek ki ısınmıyor diyebilirim. Ben yeni çıktığı zaman almıştım 33k dan 28kya inmişti 256 gb modeli. Şuan öğrenci indirimiyle hala 28k sanırım. 128 gb modeli 24k olsa gerek.
wallendor
Active Level 8
Galaxy A
Ne kadar bir indirim uyguluyorlar öprenci indiriminde
0 Likes
SahinRocker
Active Level 6
Galaxy A
S23 Fe Oyunda Filan Isınma Yapmıyor Ama Yüksek Performans 4k Videolar Çektiginde Bir Süre Sonra Diyorki Ben Buradayım 😁
wallendor
Active Level 8
Galaxy A
Bence normaldir 4k çekimde ısınması hepsi ısınırda gündelik kullanımlarda instagram falan ve akıcı olmasını istiyorum eğer bunları karşılıyorsa sıkıntı yok bemce
0 Likes