cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S24 ultra mı iphone 16 pro max mı

(Topic created on: 12-21-2024 11:51 AM)
111 Views
UygurTabS9fe
Active Level 6
Options
Galaxy A

S24 ultra mı iphone 16 pro max mı

29 Comments
UygurTabS9fe
Active Level 6
Galaxy A
Bekliyom
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Öyle Birşey Yok Artık Şu Düşünceleri Bırakın Kıyaslamalara Baktım S24 Ultra Çoğu Yerde Geçmeyi Başarıyor S25 Ultra Çıkınca Hiçbir Şansı Yok 16 Pro Maxin Yok iPhone En İyisiymiş Falan Artık Onlar Tozlu Raflara Kaldırıldı Androidin Cihazları En İyileri Artık Kabul Etmek Lazım 👍
0 Likes
FatihS22
Expert Level 2
Galaxy A
Nerede geçiyor stabil optimize ve kamerada daha iyi işlemci de nerede geçiyor anlamadım ikisinide denedim bende öyle düşünmüyodum ama gerçekler bu iphone her zaman 1 tık önde oluyor
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
İşlemcide Geçiyor Mu Emin Misin Şuanda Dünyanın En İyi Mobil İşlemcisi Snapdragon 8 Elite Bide Çinli Markaların Soğutma Sistemleriyle Dehşet Bir Performans Verecek Stabilite Konusundada Android Tarafı Çokdan Yakaladı iPhoneu Kamera Konusundada Huawei Var Desem Yeterlidir Diye Düşünüyorum 👍
0 Likes
FatihS22
Expert Level 2
Galaxy A
A18 pro 8 elite in üstünde 3300 alıyor teklide elite ise 3000alıyor ayrıca ios kadar optimize çalışmıyor ısınacak sorun çıkacak
0 Likes
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Tekli Çekirdekte Galaxy S25 Ultra 3100 Civarı Bir Puan Almışdı Tabi Cihaz Çıkınca Test Etmek Lazım Bide Ama Öyle Bi Skor Görmüşdüm Isınma Konusundada Soğutman İyiyse Throttle Yemez İşlemci Bir Sıkıntıda Çıkmaz Yani Ayrıca Isınınca Nolucak Donma Ve Kasma Mı Yapacak Oyunlarda ?
0 Likes
Galaxy A
16 pro max i s25 ultra ile kıyaslamak daha doğru olucaktır
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
İkiside Olur Ama S24 Ultra Alırdım Ben Samsunga Daha Yakın Olduğum İçin 👍
0 Likes
Galaxy A
Ben S24 Ultra'yı tercih ettim.
D_n_z
Expert Level 5
Galaxy A
Merhaba kardeşim iphone 16 pro max in s25 ultra ile kıyaslanması daha doğru olacaktır soruna geçelim iphone 16 pm
0 Likes