Original topic:

S21 Ultra'dan A56'ya Geçmek

(Topic created on: 08-27-2025 03:33 PM)
309 Views
DogukanThe
Active Level 5
Options
Galaxy A

S21 Ultra cihazım vardı ama mobil veri ve wifi ile ilgili sorunlar yaşıyodum birkaç tamirciye götürdüm ama hiç biri de bişey bulamadı bende yeni bi telefona geçme kararı alıp internetten Siyah renkte 8GB RAM'i ve 128 GB depolama alanı olan bir A56 5G cihaz satın aldim, sizce yanlış bi karar mı vermişim aynı fiyata çok daha iyisini bulur muydum yoksa doğru bi seçim mi yapmışım ve bu cihaz günlük kullanımda nasıl?

DogukanThe
Active Level 5
Galaxy A
Teşekkürlee...
BurakTunç
Expert Level 5
Galaxy A
Samsung'un yetkili servisine gönderdiğinizi varsayıyorum. Ayıp olmuş Galaxy S21 Ultra'ya. Cihazın dili olsa beni bunun için mi terk ediyorsun der. Keşke en azından Galaxy S24 FE olsaydı.
0 Likes
Mr-Doctor
Expert Level 5
Galaxy A
A56 ya vereceğiniz parayla servise tamir ettirirdim ücretli
0 Likes
DogukanThe
Active Level 5
Galaxy A
Problem şuki zaten kameramdada bi problem var sıklıkla telefonu yere düşürüyorum habire habire yaptirmaktansa garantisi olan daha yeni bi telefon almak istedim ayrica botyutlari ayni olmasina rağmen A56 daha hafif buda benim işime geliyo çünkü ağırlık fazla olunca düşürme ihtimali o kadar artiyo
0 Likes
Mr-Doctor
Expert Level 5
Galaxy A
Yani hayırlı olsundan başka diyecek söz yok. S serisinin tadını alanların başka marka yada modellerden aynı tadı alamadığını biliyorum
0 Likes
DogukanThe
Active Level 5
Galaxy A
S serisi zaten en üst seviyede onlar kadar iyi hiç bi telefon yok çoğu firmada ama bütçem yetseydi kesinlikle s24 veya s2 alicaktim ama hayat bu her şey çok pahali yapicak bişey yok telefon telefondur diyelim
mertys
Expert Level 5
Galaxy A
Aslında a 56 da seni üzmez 😊işini görür
0 Likes
DogukanThe
Active Level 5
Galaxy A
Zaten internetten bi kaç video izledim hiç biri de kötü olduğunu iddaa etmiyodu
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Ya yorumlara genel olarak baktım da çok abartmışlar tamam s21 ultra bir s Amiral gemisi ama adam diyor ki kendi şartlarım doğrultusunda yine samsung olsun, garantili olsun istediğim için böyle bir tercih yaptım diyor. Hayırlı olsun A56 sizi üzmez merak etmeyin. Hem güncel, Hem garantili e zaten yazılım desteği vesaire de var olurda şartlarınız düzelirse zaten daha güzel bir modele geçiş yaparsınız sizinle yaşayacak değil ya... 😊 Güzel günlerde kullanın güzel haberler alın.
DogukanThe
Active Level 5
Galaxy A
İçım rahatladı teşekkür ederim